Nagradna igra: Zadeni električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean

24. 11. 2015 Promocijsko sporočilo

Odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za Philipsovo električno zobno ščetko v belem ali roza odtenku!

Philipsova električna zobna sčetka Sonicare DiamondClean

Edinstvena sonična tehnologija dokazano učinkovito skrbi za naše zdrave zobe in dlesni, z elegantnim nagrajenim dizajnom pa lahko odslej tudi pri sčetkanju izražamo svoj edinstven stil.

Za zdravje zob, odlično počutje in kakovostno življenje lahko poskrbimo sami in to že danes. S pravilno tehniko zobne higiene, osredotočenim čiščenjem zob in kakovostnimi pripomočki lahko težave ustavimo ali pa občutno zmanjšamo.

Za zdravje naših zob in dlesni je pomembno, da za ustno higieno skrbimo redno in pravilno.

Pomembno je pravilno ščetkanje s kakovostnimi pripomočki

Za nego zob in zdravje ustne votline pa uspešno poskrbimo tudi z uporabo vrhunskih in kakovostnih pripomočkov. Zobna ščetka Sonicare DiamondClean poskrbi za popolnoma novo izkušnjo ustne higiene. Že po prvem ščetkanju z električno zobno ščetko se boste vprašali, kaj ste počeli do sedaj in se za vedno zaobljubili tehnologiji Sonicare. Z uporabo boste imeli občutek, kot da ste si prvič zares učinkovito umili zobe in začutili, kako gladki so lahko.

Tehnologija Sonicare

Električne zobne sčetke Sonicare s sonično tehnologijo nežno, a hkrati učinkovito čistijo zobe in dlesni. Kar do 7-krat bolj učinkovito kot klasična zobna ščetka odstranjuje plak tudi s težko dostopnih mest, s čimer poskrbimo za občutno bolj zdrave dlesni že v dveh tednih, belino zob pa posvetlimo že v enem tednu uporabe. Baterija ščetke zdrži do tri tedne. Polnimo jo kar v inovativnem elegantnem kozarčku, ko smo na poti, pa jo položimo v privlačen priloženi etui in polnimo prek USB-priključka na računalniku ali običajno prek vtičnice.

Nagradno vprašanje

Za sodelovanje v igri odgovorite na spodnje vprašanje. Namig za odgovor poiščite v članku:

Nagradno vprašanje: Koliko potez na minuto opravi Philips Sonicare DiamondClean zobna ščetka?

Nagradna igra poteka od 10. do 22. novembra. 

Srečna nagrajenca sta:

Klemen Pintar, Škofja Loka in Sandra Jušić, Vipava

Več o Philips Sonicare