Kilogrami kopnijo in centimetri izginjajo

Sonja (foto: WHB Institute) WHB Institute
20. 11. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Vse tri Lisine dame, ki pridno hujšajo v WHB Institute, kjer jim je ves čas na voljo prijazno in strokovno osebje, so že skoraj v izvrstni formi. Zdaj je akcija že krepko zakoračila v drugi mesec in odšlo je že kup kilogramov in centimetrov. Gospe so nam prijazno javile, kako poteka njihova preobrazba.

Sonja Jenko

Gospa Jenko je začela s težo 84,7 kg pri višini 160 cm. Indeks telesne mase je imela 32, kar pomeni debelost 2. stopnje. Zdaj je gospa že dodobra spremenjena, po 15 obiskih je izgubila 5 kilogramov in kar 32 centimetrov obsega v spodnjem delu telesa.

Po petih obiskih so strokovnjaki v WHB Institutu Sonji dodali še kardio program Infrared BIKE (kolo) v kombinaciji individualnega vodenja v Infrared SLIMu. Zaradi zastoja vode v telesu so se pri gospe Jenko odločili še za presso terapijo oziroma mehansko limfno drenažo. Pri nagrajenki želijo odpraviti celulit, se znebiti strupov v telesu in ji ponuditi tudi prijetno razvajanje.

Simona Goršek

Simona je začela s težo 89,4 kg pri višini 178 cm. Z rednimi obiski in upoštevanjem nasvetov terapevta svetovalca je Simona v devetnajstih obiskih v WHB Institutu izgubila 6,5 kg in 52 cm obsega v zgornjem delu telesa.

Po desetih obiskih individualnega programa Infrared SLIMa in AKO savne so ji dodali še kavitacijo – nekirurško liposukcijo pasu. Že po prvem tretmaju lahko dosežete zmanjšan obseg trebuha vse do šest centimetrov in bistveno izboljšan videz predelov obremenjenih s celulitom. Simona je zelo motivirana in za cilj si je zastavila izgubo 7 kilogramov. S pomočjo ekipe terapevtov svetovalcev jo bomo pripeljali do želenega cilja.


Aleksandra Obran

Teža Aleksandre je bila na prvih meritvah 76,8 kg pri višini 168 cm, ITM je imela 28, kar pomeni prekomerna telesna masa. Gospa si je postavila cilj indeks telesne mase pripeljati na 23 (normalna hranjenost).

Po petnajstih obiskih se je gospa Aleksandra približala svojim ciljem in dosegla ITM 26. Tretmajem v Infrared SLIMu, AKO savni smo dodali še vakuum oziroma endotermno terapijo spodnjega dela telesa in s tem pripomogli k izboljšavi samega tonusa in celulita. S pomočjo posebno oblikovane ročke ventuze – valjček – ustvarimo kožno gubo, ki jo raztezamo, dreniramo in masiramo.

Terapija je primerna za vse tipe žensk

Vakuum, ki se lahko izvaja na trebuhu, zadnjici, stegnih in hrbtu, pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe, razteza vezivno tkivo in posledično iz telesa odstrani vse odpadne snovi, odvečno tekočino in metabolite. Vakuum, ki deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, tudi stimulira nastajanje kolagena in pospešuje metabolizem.

Po vakuumski terapiji:
  • gladka koža, napeta in lepega videza
  • strije postajajo manj vidne
  • izboljša se elastičnost tkiva, zmanjša se videz pomarančne kože
  • nekoliko se privzdigne zadnjica

Presso terapija je mehanska limfna drenaža, ki povzroča izločanje tekočin iz telesa in s tem rešuje težave z zastajanjem tekočine in odpadnih snovi v posameznih delih telesa. Hkrati odpravlja mehki celulit. Spodbuja delovanje limfnega sistema in pomaga pri izboljšanju cirkulacije.

Več o terapijah in ponudbi na spletni strani WHB Instituta.