Zgodba Anžeta Škrjanca: Eden najtežjih trenutkov za vsakega športnika

Zgodba Anžeta Škrjanca: Eden najtežjih trenutkov za vsakega športnika (foto: Promocijski material) Promocijski material
29. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Anže Škrjanec je preprost in sprva rahlo zadržan fant. Pri svojih 23 letih se zdi, da je v njegovem mladem telesu ujeta stara duša, kar gre pripisati življenjskim izkušnjam.

Zgodilo se je na treningu. Eden najtežjih trenutkov za vsakega športnika - zaradi poškodbe kolena je moral zaključiti s treningi. Prav tako so mu odsvetovali fizični napor, svetovali pa so mu operacijo, a žal pred koncem leta ni bilo prostega termina.

Anže se je tako znašel v negotovosti, ki jo občuti večina v takšni situaciji.

A včasih se zgodi tudi kaj nepričakovanega

Punca ga je prijavila na nagradno igro, za katero sta slišala po radiu, pa čeprav sam upanja ni imel. In potem se je zgodil klic.

Od telefonskega klica, v katerem so mu sporočili, da je eden izmed srečnežev, ki je dobil sprecialistični pregled in to čez pet dni, do fizioterapije je minilo natanko en mesec. Anže se je tako lahko veliko prej vrnil k treningom in drugim športnim aktivnostim. Kot športniku mu to seveda pomeni ogromno. Prav tako pa osebni pristop, ki ga je bil deležen.

Ste se tudi vi znašli v brezizhodnem položaju?

Postavljeni pred preizkušnjo. Vabimo vas, da svojo zgodbo delite z nami.

Kliknite na Pregled pri specialistu ali operativni poseg in opišite svojo situacijo, težavo, bolezensko stanje.

3. maja bomo izbrali tri in vam brezplačno uredili takojšen pregled pri specialistu ali operativni poseg, če bo to potrebno.