Sir Ian McKellen, zvezdnik trilogije Gospodar prstanov, cepljen proti virusu covid-19

Sir Ian McKellen, zvezdnik trilogije Gospodar prstanov, cepljen proti virusu covid-19 (foto: profimedia) profimedia
19. 12. 2020

Sir Ian McKellen je eden od zadnjih v vrsti angleških zvezdnikov, ki so se že cepili proti virusu covid - 19.  Sam pravi, da je velik srečnež.

81- letni zvezdnik filmov X-Men in Gospodar prstanov je za medije povedal, da je prav vznemirjen, ker se končno nekaj premika v pozitivno smer, predvsem pa komaj čaka, da se bo spet lahko srečal z vsemi znanci in sorodniki. McKellen se je cepil v bolnici  Queen Mary v Londonu.

"Vsak, ki je živ tako dolgo kot sem sam, se mora za to zahvaliti tudi vsem cepljenjem v preteklosti. Prava cepiva so naredila velik premik naprej in tudi zato lahko danes vsi živimo dlje in predvsem bolj kakovostno življenje,” je povedal legendarni igralec, ki ne razume skepse svojih sodržavljanov.

profimedia

“Ne vem, kdo ne bi bil rad imun na Covid - 19, ki je v letu 2020 tako spremenil naša življenja in predvsem jih je veliko vzel,”je še dodal igralec: “Zame je to poseben dan. Cepljenje je potekalo hitro in povsem brez bolečin. Mislim, da sem zelo srečen, ker sem bil med prvimi na svetu, ki se bomo zaščitili pred to zoprno boleznijo.”

Preberite še: 6 pomembnih vprašanj, ki si jih moramo zastaviti o prihodnosti po COVID-19