Skrbite za svojo kožo, kot si zasluži

Skrbite za svojo kožo, kot si zasluži (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
18. 9. 2023 Promocijsko sporočilo

Koža nas ščiti pred zunanjimi vplivi, zato moramo tudi mi redno skrbeti zanjo, kot je treba. Poleg dosledne nege je zelo pomembno, da izberete kakovostno negovalno kozmetiko, ki naj bo prilagojena tipu in potrebam vaše kože. 

Nežna nega kože obraza

Koža obraza zahteva vsakodnevno nego, ki vključuje čiščenje in vlaženje. Zjutraj in zvečer si umijte obraz z nežnim sredstvom za čiščenje obraza, ki je primerno za vaš tip kože. Tako boste odstranili umazanijo, maščobo, ostanke ličil in druge nečistoče, ki mašijo pore. Po čiščenju uporabite tonik, ki bo vaši koži povrnil pH ravnotežje in jo pripravil na nadaljnjo nego. Sledi naj nanos vlažilne kreme, ki bo vašo kožo oskrbela z zadostno količino vlage ter jo naredila mehko in voljno. Pomembno je, da izberete kremo, ki ustreza vašemu tipu kože. Za nočno nego pa izberite nočno kremo, ki je v primerjavi z dnevno bolj hranilna ter podpira nočno regeneracijo kože. 

Vsakdanja nega kože telesa 

Ko govorimo o negi kože, ne smemo pozabiti na nego kože telesa, ki je ključna za zdravje in dobro počutje. Za prhanje ali kopanje uporabljajte blago milo ali gel za tuširanje, ki je pH nevtralen za kožo. Po umivanju ne pozabite navlažiti kožo s kakovostnim losjonom ali kremo. 

Da boste to svežino ohranili še dolgo časa, uporabite deodorant, ki vas bo ščitil pred neprijetnim telesnim vonjem, oziroma antiperspirant, ki bo poleg neprijetnega vonja preprečil tudi znojenje. 

promocijska fotografija

Tudi lasje oziroma lasišče si zaslužijo skrbno nego s kakovostno kozmetiko.

Skrbna nega las in lasišča 

Tudi lasje oziroma lasišče si zaslužijo skrbno nego. Poleg šampona in balzama (izberite primerna za svoj tip in potrebe las) jim enkrat tedensko privoščite tudi nego z masko, ki bo lase globinsko nahranila, vendar ne obtežila. Olje za lase pa nanesite na konice za večjo voljnost in intenziven lesk las. 

Kozmetika, prijazna do vas in okolja

Kakovostna negovalna kozmetika vsebuje koži prijazne in kakovostne sestavine. Izogibajte se izdelkom, ki vsebujejo umetne dišave, barvila, parabene ter druge škodljive snovi in agresivna sredstva, ki lahko škodijo koži. Uporabljajte okolju in živalim prijazne izdelke, ki ne vsebujejo mikroplastike. In ne nazadnje, preverite, ali je kozmetika dokazano dermatološko testirana. 

promocijska fotografija

ISANA je Sparova ekskluzivna linija negovalnih izdelkov za vso družino.

ISANA - kakovostna in cenovno dostopna negovalna kozmetika za vso družino

V trgovinah SPAR in INTERSPAR odkrijte novo in ekskluzivno linijo negovalnih izdelkov ISANA, ki vas bo navdušila s široko ponudbo, kakovostnimi sestavinami in odličnimi cenami.

Pri razvoju izdelkov ISANA so strokovnjaki prisluhnili posameznim tipom kože in ustvarili izvrstno kolekcijo kakovostnih negovalnih izdelkov za vso družino. Pri tem niso pozabili niti na skrb za okolje in dobrobit živali. 

V kolekciji najdete veganske izdelke, pakirane v okolju prijazno embalažo, ki prihaja iz reciklaže ali pa jo je mogoče reciklirati po uporabi. Izdelani so s pomočjo obnovljivih virov energije, pri izdelavi pa so bili uporabljeni trajnostni proizvodni procesi, zaradi česar je njihova proizvodnja ogljično nevtralna.

V kolekciji negovalne kozmetike ISANA boste našli izdelke za nego kože obraza, telesa, rok in las za vso družino. Preizkusite mila, kopeli, šampone, balzame, gele, kreme, deodorante in ostale izdelke, ki jih ponuja ISANA.