Z najmočnejšim antioksidantom do mladostnega in vitalnega življenja!

5. 11. 2015 Promocijsko sporočilo

Resveratrol velja za najmočnejši antioksidant, saj vsebuje izvleček korenine japonskega dresnika, ki prispeva k zaščiti celic pred prostimi radikali. Že tretje leto zapored je bil razglašen za najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo, saj varuje celice pred prostimi radikali, redno jemanje pa pripomore k ohranjanju srčno žilnega sistema in vitalnosti.

Vsestranska zaščita telesa za odlično počutje

Resveratrol učinkovito varuje pred oksidativnim stresom, saj lovi proste radikale. Ščiti celice, zato uspešno upočasnjuje staranje, zavira vnetje, varuje srčno - žilni sistem, uravnava raven holesterola in sladkorja v krvi ter krvnega tlaka in preprečuje debelost. Z resveratrolom si v hladnejših mesecih zagotovimo ojačanje našega imunskega sistema, saj deluje kot uspešno preventivno sredstvo, ki nas ščiti pred prehladom in gripo. Po podatkih raziskav je resveratrol učinkovina, ki blagodejno deluje pri kronični utrujenosti, saj nas napolni z energijo in nam da nov zagon.

Še ena od pozitivnih lastnosti pa je pomlajevalni učinek, saj resveratrol ohranja vitalnost celic in kot najmočnejši antioksidant pomaga vzdrževati sijoč in mladosten videz. Uživanje antioksidanta resveratrola uravnava krvni sladkor in preprečuje nabiranje maščobnih blazinic. Pomaga do vitkejše postave pa tudi lepše polti, vrh tega v tem jesenskem času zaščiti pred gripo in prehladom.

Znižuje holesterol in krvni tlak

Resveratrol se v naravi nahaja zlasti v kožici rdečega grozdja, še največ pa ga je v japonskem dresniku. Japonski dresnik velja za rastlino, ki je neuničljiva, in s takšno močjo naj bi se okrepil tudi tisti, ki ga uživa. Ameriški znanstveniki njegovo odkritje primerjajo z odkritjem penicilina, danska vlada pa je že odobrila večmilijonska sredstva za nadaljnje raziskave tega »čudežnega antioksidanta«.

Raziskave so dokazale, da je resveratrol eden močnejših antioksidantov, ki zaščitno deluje na srce in ožilje tako, da znižuje škodljivi holesterol.

Resveratrol ima številne druge pozitivne učinke na zdravje srca in ožilja, pri čemer znižuje tudi krvni tlak. Zato so ga kaj kmalu povezali s tako imenovanim francoskim paradoksom – Francozi namreč zaužijejo več mastne in nezdrave hrane, a vseeno veliko manj obolevajo za najpogostejšimi boleznimi srca in ožilja, ki so danes vodilni vzrok prezgodnjih smrti, Francozinje pa so še daleč v starost lepe, vitke in mladostne.

Resveratrol pomaga tudi pri hujšanju in podaljšuje življenjsko dobo celic.

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za svoj paket resveratrola.