Najboljša sredstva za “privabljanje ljubezenske sreče”

Najboljša sredstva za “privabljanje ljubezenske sreče” (foto: profimedia)
profimedia
28. 8. 2021

V iskanju sanjskega moškega si ženske pogosto zastavijo previsoke zahteve in pozabijo na čustva in srečo. Vendar pa perfekcionizem na področju iskanja partnerjev prinese prej strah pred napačno odločitvijo. Ženske primerjajo moškega za moškim in si ves čas mislijo, da jih čaka še nekaj boljšega, bolj optimalnega.

Tako poskrbite, da bo sreča v ljubezni na vaši strani:

Odprtost

Če se v iskanje partnerja podamo s točno določenimi zahtevami, obstaja nevarnost, da bomo spregledali nekaj prijaznih in verjetno za nas bolj primernih partnerjev. Bolje je, če boste odprti in radovedni. Včasih iskrice preskočijo ravno takrat, ko ne pričakujemo ničesar.

profimedia
Zvestoba

Do samih sebe. Veliko žensk meni, da vedo, kaj pričakujejo moški. In ker si ga želijo, se vedejo in oblačijo tako. S to metodo bodo verjetno našle partnerja, a ga tudi hitro izgubile. Zakaj? Ker se človek ne more večno pretvarjati. In če že: tudi moški niso tako neumni. Nekega dne ugotovijo, da nekdo igra določeno igro.

profimedia
Velikodušnost

Kadarkoli vas nekaj moti na moškem, najprej premislite, če je to res tako zelo pomembno ali pa morebiti ne pretiravate? Vedeti morate, da zagotovila za trajno srečo ni niti takrat, ko najdete moškega brez napak.

Pozornost

Nek mislec je nekoč rekel, da ljudi, za katere mislite, da so dolgočasni, premalo poznate. Če namreč prisluhnete ljudem in vam ti povedo o sebi nekoliko več, boste verjetno spremenili mnenje in ugotovili, da gre za zanimive osebe.

Ste vedeli?
38% žensk pravi, da so samske, ker imajo visoke zahteve in ne želijo sklepati kompromisov.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič