Priljubljeni šov "The Biggest Loser" se vrača na naše ekrane! Ne boste verjeli, kdo bo nastopil kot osebni trener

1. 7. 2024
Deli
Priljubljeni šov "The Biggest Loser" se vrača na naše ekrane! Ne boste verjeli, kdo bo nastopil kot osebni trener (foto: Instagram @biggestloserslo (Posnetek zaslona))
Instagram @biggestloserslo (Posnetek zaslona)

Septembra bomo lahko spremljali 4. sezono šova, v kateri nas čakajo številne spremembe.

The Biggest Loser Slovenija je priljubljen šov, v katerem udeleženci s prekomerno težo hujšajo, zmagovalec pa je tisti, ki na koncu izgubi največ kilogramov. Šov je pravi hit po vsem svetu, pri nas pa smo lahko spremljali že tri sezone. Zadnjih nekaj let oddaje ni bilo, zato so številni bili prepričani, da je ne bo nikoli več.

Planet TV pa je danes sporočil veselo novico za vse oboževalce: šov se vrača, in to s kar nekaj spremembami. Največja je nedvomno ta, da se je v četrti sezoni preimenoval v Življenje na tehtnici, spremenil pa se bo tudi sam koncept.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Življenje na tehtnici (@biggestloserslo)

V prejšnjih sezonah so se tekmovalci osredotočali le na naporne treninge in strog prehranski režim, zdaj pa se bodo osredotočali tudi na druge dejavnike, ki vplivajo na spremembo življenjskega sloga. Cilj je predvsem to, da tekmovalci zdravo telesno težo ohranijo tudi po zaključku šova. 

Voditelj oddaje bo Klemen Bučan, ki tudi sam živi zelo aktiven življenjski slog, trenerja pa bosta 41-letni Andrej Milutinovič, sicer trener mnogih znanih Slovenk in Slovencev, ter 32-letna Nives Orešnik, osebna trenerka in miss Slovenije 2012, ki smo jo pred leti lahko spremljali tudi v resničnostnem šovu Exatlon.

Ste vedeli, da je Nives Orešnik bila tudi gostja v Aktivni podkastu? Pogovoru z njo lahko prisluhnete tukaj:

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren