Za vaše najmlajše: My Team motokros na Jeep festivalu 2016

Za vaše najmlajše: My Team motokros na Jeep festivalu 2016 (foto: My team) My team
6. 9. 2016 Promocijsko sporočilo

Motokros ima tisti čar pustolovščine, ki pritegne vsakogar in nikogar ne pusti ravnodušnega. Tudi najmlajše? Zakaj pa ne! Privoščite svojemu otroku čisti užitek in zabavo pod budnimi očmi izkušenih učiteljev iz My Team Motocross, ki bodo na Jeep festivalu 2016 to soboto 10. septembra poskrbeli, da vaši najmlajši ne bodo ostali ravnodušni.

Motokros je zabaven in intenziven šport, v katerem se sprošča adrenalin – ta pa dokazano dobro vpliva na počutje. Prav zato My Team Motocross tako odraslim kot najmlajšim omogoča, da spoznajo, kako dober je užitek v vožnji motokros motorja.

Varnost, znanje, uživanje in zabava na motorju na zaprti progi so za My Team prioriteta, ki vodi k sila preprostemu cilju: obiskovalci z motokrosa odidejo z nasmehom.

Starostna omejitev otrok za sodelovanje pri motokrosu je štiri leta, a se tudi starejši vozijo pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev. Nimate svojega motorja za motokros in varnostne zaščite? Ne skrbite, za vse poskrbijo pri My Teamu.

Izkušeni učitelji bodo s svojo šolo motokrosa za najmlajše vaše otroke popazili medtem, ko boste uživali v vožnji z vozili Jeep na Jeep Festivalu 2016, to soboto 10. 9. v Šetvidu pri Stilčni. Prjave na brezplačni dogodek: http://bit.ly/2bvqQNe