Blogerke preizkušajo: je ta kuhinjski pripomoček res prava revolucija?

14. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Skaza je svoj revolucionarno ekološki izdelek Bokashi Organko 2 podarila v test blogerkam, ki bodo o njem pisale na svojih blogih in hkrati tekmovale, katera bo o tem 'kuhinjskem čudežu' naredila boljši kreativni zapis, vi pa lahko glasujete in si prislužite Skaza nagrado.

V septembru je podjetje Skaza predstavilo kuhinjski pripomoček, ki resnično presega pričakovanja vsake mlade gospodinje. Bokashi Organko 2 je kuhinjski kompostnik, katerega prva različica je leta 2011, takoj ko so predstavili javnosti, postala uspešnica podjetja Skaza. Uporabniki so seveda z navušenjem sprejeli njegovo ključno vrednost – zbirati organske odpadke tam, kjer nastanejo, torej v kuhinji, in jih koristno uporabiti za nov življenjski krog. S pomočjo posebnega naravnega posipa odpadki v tem kompostniku namreč ne zgnijejo, temveč fermenirajo. Tako dobite izvrstno osnovo za domači kompost − fermentacijska tekočina je odlično gnojilo za domače notranje in zunanje cvetje ter vrtnine. 

Na prodajnih policah v Sloveniji in v tujini ter v spletni prodajalni pa je zdaj torej na voljo popolnoma prenovljen, funkcionalno izboljšan in dizajnersko dovršen Bokashi Organko 2. Nova različica ima olajšano odpiranje pokrova, nekaj manjšo prostornino, prirejeno sodobnim družinam, predvsem pa njegovo mesto uporabe postaja vidno mesto na kuhinjskem pultu, saj je prava dodana vrednost v sodobnih kuhinjah.

 

Natečaj & nagrade!

Podjetje Skaza je povabilo blogerke, da Organka preizkusijo in o njem naredijo svoj kreativni zapis za svoje sledilce. Na natečaj se je prijavilo 6 blogerk, ki uživajo v preizkušanju tega posebnega izdelka, vsaj tako je razbrati iz zapisov, ki so jih nekatere že naredile, na primer Mami blogerke, blogerka Klavdija je ob tej priložnosti posnela še kratek video prve uporabe Organka, Tamara & Natalija pa sta objavili vlog.

Vse bloge bomo v prihodnosti objavili tudi na spletni strani sensa.si, vi pa boste lahko glasovali za najboljšega po svojem mnenju. Najboljši blog bo nagrajen z vikend paketom za 2 osebi v Bohinj ECO hotelu, nekaj srečnežev med vami, ki boste sodelovali in glasovali za najboljši blog, pa bomo nagradili z izdelki Skaza.