Dieta in vadba Kate Middleton: Kaj si vojvodinja privošči za zajtrk, kosilo in večerjo (skrivnost njene vitke postave)

Dieta in vadba Kate Middleton: Kaj si vojvodinja privošči za zajtrk, kosilo in večerjo (skrivnost njene vitke postave) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2020

Kate Middleton je prava modna ikona in mnoge jo želijo posnemati, no, britanska vojvodinja pa je navdih tudi s svojo fit postavo. Kakšna je njena skrivnost?

Morda si predstavljate, kako kraljevi družini vsak dan postrežejo z jedmi kot iz kakšne fine restavracije – jed na velikem krožniku, premišljeno dekorirana … Zraven pa kozarček vina ali kakšne druge pregrešno drage pijače.

V resnici v večini primerov niso nič drugačni od nas. No, razen tega seveda, da nosijo nazive in živijo v palači. Princ William si rad privošči pečenega piščanca, to naj bi bila ena njegovih najljubših jedi, Kate uživa v smoothiejih, malčki obožujejo testenine in pizzo.

Kljub natrpanemu urniku, ki vključujejo številna srečanja in druge obveznosti, ki jih imata z Williamom kot kraljevi par, vojvodinja Kate zelo rada kuha, pri tem pa ji pomagata mali princ George in princesa Charlotte.

Kako Kate Middleton ohranja svojo vitko postavo?

Profimedia

Jasno je, da Kate Middleton živi zdrav življenjski slog – njena polt vedno žari, je izjemno fit in redko se slabo počuti.

Na njenem (in prinčevem) jedilniku so raznoliki, a hranljivi in okusni obroki, ki jih Kate pogosto pripravlja sama.

Kaj natančno pa si vojvodinja privošči vsak dan? In kako ji uspe ohranjati vitko postavo?

Čeprav Kate redko daje intervjuje ali vpogled v kraljevo življenje, je kar nekaj virov delilo, kako ji uspe ohranjati svojo vitko linijo in kakšen je njen telovadni režim.

Kaj si Kate Middleton privošči za zajtrk?

Znano je, da mama treh nadobudnežev, obožuje smoothieje. Smoothie si tako privošči za zajtrk in enega zvečer. Podobno kot njena svakinja Meghan Markle.

Profimedia

Kot poroča Mail Online, si vojvodinja za zajtrk pripravi smoothie iz kodrolistnega ohrovta, spiruline, matche, špinače, romanske solate, listov koriandra in borovnic. (Ni čudno, da njena koža tako žari.)

Kate naj bi si za zajtrk prav tako rada privoščila skodelico ovsene kaše.

Kaj si Kate Middleton privošči za kosilo?

Vojvodinja ni vegetarijanka, a kot poročajo nekateri mediji, si za kosilo v glavnem rada privošči brezmesne jedi.

Kate naj bi oboževala tudi

  • sadne solate, na primer z lubenico, pa
  • tabbouleh,
  • ceviche in
  • gaspačo, je poročal Daily Mail.
Shutterstock.com

Ko sta s princem Williamo denimo obiskala Indijo, so jima za kosilo v Taj Mahal palači postregli zelenjavni kebab in kari iz leče, je medijem povedal chef Raghu Deora, ki je bil zadolžen za pripravo jedi za kraljevi par.

Oba, tako Kate kot William, sta tudi ljubitelja sušija.

Kaj si Kate Middleton privošči za večerjo?

Vojvodinja si za večerjo privošči povsem običajne obroke, kot si jih večina od nas.

Na jedilniku so juhe, kariji (pred časom je povedala, da je ljubiteljica začinjenih jedi) in williamova najljubša večerja – pečen piščanec.

Ko je bila noseča s princem Georgom, je uživala v domačih zelenjavnih jedeh, ki jih je pripravljal indijski par, Chan Shingadia in njen mož Hash.

Pečen piščanec, testenine s sirovo omako in pizza

Pečen piščanec je še ena priljubljena jed v kraljevi družini. Menda naj bi bila to ena najljubših jedi princa Williama in Kate uživa v pripravljanju njegove najljubše večerje, je povedala Katie Nicholll, kraljeva dopisnica.

Tudi testenine in pizze so priljubljene v hiši. George in Charlotte pa obožujeta pripravo teh.

Kot so poročali pri reviji People, je vojvodinja ob obisku osnovne šole povedala, kako njeni otroci zelo radi kuhajo zanjo. Da so ji prejšnji dan pripravili testenine s sirovo omako, eden meša moko, drugi vlije mleko in doda maslo.

Šport in dieta dukan

Profimedia

Kate tudi veliko telovadi in obožuje šport. V svojo rutino vključuje veliko kardia in uteži in, kot poroča Daily Mail, telovadi vsak dan.

Teči poskuša kar se da pogosto, kolikor ji le dopušča natrpan urnik, kot kardio pa vključuje tudi kolo in veslanje.

Ena njenih najljubših vaj naj bi bila deska (plank), ki jo vključi v vsako vadbo. Tri variacije vaje – osnovna, stranska in variacija, pri kateri se popolnoma spusti na tla in ponovno dvignete, je pročal Daily Mail.

Kate ima rada tudi jogo – ki ji pomaga, da se sprosti in hkrati okrepi.

Dukanova dieta

Ko pa se Kate odloči, da bo še posebej pazila na vitko linijo, prisega na dieto dukan, poročajo nekateri mediji.

Gre za zelo striktno dieto, ki dovoljuje le uživanje surove hrane, nobenih ogljikovih hidratov in ima zelo omejen energijski vnos. Tako naj bi Kate izgubila kilograme po porodu.

Povzeto po Miror Online, Harper's Bazaar, Hello

Preberite še:

Ali pa si poglejte:
Profimedia