Renault Espace, nova dimenzija užitkov

2. 12. 2015 Promocijsko sporočilo

Si predstavljate vožnjo, ki je popoln užitek, ki vas povsem prevzame? Novi Renault Espace ponuja prav to, ogromno vznemirljivih občutkov in doživetij, ki jih lahko sami izberete.

Je v vas želja po športni vožnji, brezskrbnosti, iščete zmogljivosti? Nova Renultova tehnologija, ki so jo poimenovali 'Multi-Sense', omogoča spreminjanje odzivnosti vozila glede na vaše razpoloženje v trenutku. Sistem, ki deluje kot vodja orkestra, nadzira in prilagaja vse tehnične naprave v novem Espaceu. Vse deluje v sozvočju, od poskočnosti do vzdušja v potniškem prostoru, več glasnosti ali osvetlitve, ob izbiri svojih občutkov boste uživali v izrazitejših doživetjih. In kar je najpomembneje, vi ste njegov gospodar!

Izberite svoj temperament v vožnji, od najbolj "udobnega" do najbolj "športnega" načina. Vse funkcije, ki vplivajo na občutke med vožnjo, delujejo povsem usklajeno: sistem '4Control', variabilno vzmetenje, krmilni mehanizem, menjalnik, odzivnost in intenzivnost zvoka motorja, svetlobno vzdušje, vse se usklajuje pod taktirko orkestra 'Multi-Sense'.

Tako kot navduši s tehnologijo, vas ne prepusti ravnodušne ob pogledu na edinstveno zunanjost. Izrazit značaj crossoverja se uveljavlja in razkriva nov pojem elegance vozila brez primere. Prepoznate ga po robustnem dizajnu in edinstvenih krivuljah tekočih linij. Vznemirljiva uglajenost se odraža v vsaki potezi in vsaki podrobnosti: višji obod karoserije, izraziti boki, zmerna višina, mogočen sprednji del v duhu novega Renaultovega dizajna, svetlobna prepoznavnost s svetlobnim podpisom FULL LED PURE VISION, platišča in kromirani deli pa poudarjajo mogočnost ukrivljenih linij. To je dizajn za vznemirljiva doživetija, ki vas čakajo v novem Renaultu Espace. Razsvetlite svoj vsakdan s širokim zajemom naravne svetlobe s pomočjo izjemnega strešnega okna 'Lumière', ki skupaj z velikim vetrobranskim steklom in zastekljenimi prednjimi stebrički omogoča izredno preglednost.

Vse deluje v sozvočju, od poskočnosti do vzdušja v potniškem prostoru, več glasnosti ali osvetlitve, ob izbiri svojih občutkov boste uživali v izrazitejših doživetjih. Vi ste njegov gospodar. Odkrijte novo dimenzijo užitkov, ki vas popolnoma prevzamejo. Čas je na vaši strani.

Vse o novem Renaultu Espace lahko preberete tudi na www.renault.si