Hugh Jackman je sprejel izziv s sklecami, ki je ta trenutek pravi hit na družbenih omrežjih! Zmorete tudi vi? (VIDEO)

Hugh Jackman je sprejel izziv s sklecami, ki je ta trenutek pravi hit na družbenih omrežjih! Zmorete tudi vi? (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2020

51-letni Hugh Jackman očitno ostaja v formi superjunaka.

Avstralski zvezdnik je že večkrat dokazal, da se dobro znajde v akcijskih filmih – Wolverine, Logan, Možje X … Medtem ko večina moških pri teh letih upočasni, je Hugh spravil svojo fizično pripravljenost (in postavo) nivo višje.

Hugh Jackman pri 31 in 46 letih. Profimedia

Hugh Jackman pri 31 in 46 letih.

Večkrat pa je tudi že spregovoril o tem, da se je po vseh letih igranja znamenitega mutanta tako rekoč zaljubil v kombinacijo kardio treninga in treninga za moč.

Na vlogo The Wolverine sta se pripravljala s trenerjem Davidom Kingsburyjem, ki je denimo povedal, da sta se v formo spravila v dobrih petih mesecih. David s Hughom trenira zdaj že dve leti – 1 do 2 uri, 6 dni v tednu.

Pravi, da je Hugh zelo motiviran in predan, vedno znova presega svoje meje. Večja težava kot motivacija za treninge je bilo pravzaprav pomanjkanje počitka.

S kakšnim treningom sta dosegla tako fantastične rezultate: kombinacija nizko intenzivnega treninga in intervalnega treninga ter treninga z utežmi.

Tako verjamemo, da Hugh tudi v času karantene ne počiva.

Nedavno pa je sprejel tudi izziv, ki ta trenutek kroži po družbenih omrežjih:

25 sklec za dober namen

Načeloma te vrste izzivov zahtevajo nominacijo. Tako kot se je to zgodilo pri izzivu stoja na glavi, ki je zakrožil aprila, ko je Spider-Man zvezdnik Tom Holland izzval Ryana Reynoldsa in Jaka Gyllenhaala – med izvajanjem stoje na glavi sta si morala obleči majico.

No, Jackman tokrat ni čakal, da ga bo nekdo nominiral, temveč se je nominiral kar sam in kot za šalo opravil z izzivom #25pushupschallenge za Gotcha4Life, avstralsko organizacijo na področju duševnega zdravja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Čeprav … No, malce bo še moral izboljšati formo. "Rok v zgornjem položaju ne iztegne popolnoma, kar tehnično pomeni, da dela polovične sklece," je povedal Ebenezer Samuel, osebni trener in direktor Men's Healtha.

A to je precej pogosto, ko želimo sklece izvajati hitro.

Zato, če se boste tudi vi lotili izziva, glejte, da boste skleco izvajali pravilno!

Preverite še:
The Turner Twins | Instagram