Trenerka o tem, kako v resnici do popolnega telesa

Trenerka o tem, kako v resnici do popolnega telesa (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2016

Avstralska trenerka Emily Skye, ki sicer redno deli nasvete za vadbo in prehrano, se je tokrat odločila za drugačno objavo. Z dvema fotografijama, ki jih je posnela v razmiku treh sekund, podaja to pomembno sporočilo.

Depresija, grozne prehranjevalne navade in nobenega gibanja. To je bila Emily Skye nekoč. Danes, po tem, ko je zapustila modno industrijo in se odločila za zdravo življenje, je mlada Avstralka ena najuspešnejših fitnes trenerk in navdih številnim po vsem svetu.

Aktivna je tudi na socialnih omrežjih, kjer redno deli vadbe, vse o zdravi prehrani, recepte in nasvete. Tokrat se je odločila, da svojih 1,8 milijonov sledilcev na Instagramu opomni, kako v resnici nastanejo tiste 'popolne' fotografije, ki jih vidimo tudi v revijah, in ob tem zapiše pomembno sporočilo.

Fotografiji 'prej' in 'potem', posneti v razmiku 3 sekund!

Tako sta nastali fotografiji 'prej' in 'potem' v nekaj sekudnah. Na prvi močno napne trebuh navzven, na drugi ga stisne in so lepo vidne trebušne mišice. Ob tem opozori, da drža, kot fotografiranja in svetloba naredijo veliko razliko!

In sporočilo?

"Nihče ni popoln! Nihče nima popolnega življenja, postave, obraza, zveze ali družine. Smo le nepopolni ljudje ... Ne stremite k popolnosti in ne primerjajte se z drugimi – osredotočite se na to, da boste najboljša različica sebe in se sprejmite."


Poglejte si še navdihujoči zgodbi: