Preizkusite fitnes, kjer se počutiš kot doma (pozabite na prenatrpane dvorane in obsojajoče poglede)

Preizkusite fitnes, kjer se počutiš kot doma (pozabite na prenatrpane dvorane in obsojajoče poglede) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
21. 1. 2022 Promocijsko sporočilo

Morda ste si s fitnesom že domači ali pa bi si želeli z njim poskusiti, vendar niste najbolj navdušeni, da z drugimi merite mišice na preznojenih napravah, saj si želite le dobrega rekreativnega treninga v prijetnem okolju in mirni atmosferi. Čas je, da preverite fitnes, kjer vsi ti predsodki padejo.

Fitnes je včasih še vedno preveč povezan s klišejskimi asociacijami, kot so pretiravanje z vadbo in nerealne oblike teles, ki zahtevajo od nas preveč truda in odrekanja, mučenje na napravah, med katerim smo deležni obsojajočih pogledov, če nam ne gre najbolje ...

Zaradi takšnega renomeja pa lahko fitnesu in hkrati sebi naredimo veliko krivico, saj nam lahko umerjen način rekreativnega treninga prinese ogromno pozitivnih učinkov na telo in duha. 

Telesna pripravljenost oziroma primerno razvite gibalne sposobnosti (moč, gibljivost, ravnotežje, mišično maso …) in funkcionalne (aerobne) sposobnosti pomenijo tudi splošno dobro počutje, dober imunski sistem itd. Fitnes vadba ima pomembne pozitivne učinke na naše telesno in duševno zdravje ter nam omogoča čim boljše delovanje v vsakodnevnem življenju.

Fitnes, kjer z lahkoto uresničite zaobljube

Sodobni fitnes, ki obenem ponuja občutek domačnosti in intime, je fitnes Millenium. Ni vam treba imeti nikakršnih izkušenj ali biti natrenirani, da boste tu lahko začeli vadbo po svoji meri. Na voljo vam je vadba, ki vas obravnava celostno, popolnoma personalizirana in učinkovita posebej za vaše potrebe.

Vse prednosti Milleniuma:

→ Prijetni, urejeni in čisti prostori

Sodobno opremljeni, čisti, urejeni, vzdrževani in nikoli prenatrpani prostori bodo poskrbeli, da se boste med treningom počutili kar se da prijetno. V centru ohranjajo visok nivo urejenosti, saj verjamejo, da je dobro počutje predpogoj za dober trening.

→ Strokovnost in oprema

Vsi trenerji v Milleniumu so diplomanti Fakultete za šport in s stalnim strokovnim usposabljanjem skrbijo za visoko raven strokovnega znanja. Sodobna oprema pa ob dobri motivaciji še dodatno poskrbi za hitrejše doseganje zastavljenih ciljev.

→ Varnost

V Milleniumu skrbijo za popolno higieno in varnost. Vse prostore redno prezračujejo, v vseh prostorih je prisilno prezračevanje nastavljeno na 100 %, kar je enako, kot bi bila okna stalno odprta. Redno razkužujejo vse materiale in površine, s katerimi prihajajo v stik obiskovalci in zaposleni. Na ključnih točkah so nameščena dezinfekcijska sredstva za roke ter razkužila za naprave in pripomočke. Vsakodnevno opravijo tudi generalno čiščenje in razkuževanje vseh površin. 

→ Enostaven dostop in brezplačno parkirišče

Šporni center Millenium najdete med dvema vpadnicama ob ljubljanski obvoznici (Šmartinska in Letališka cesta). Ima lastno parkirišče, v neposredni bližini pa je tudi parkirna hiša BTC City.

V Milleniumu lahko vse napisano tudi BREZPLAČNO (pre)izkusite na lastni koži. Za gratis samostojni trening ni potrebna rezervacija.

Odločite se lahko tudi za predstavitveni trening s trenerjem. REZERVIRAJTE ga TU.

PROMO