Kako so prvi teden preživeli kandidati v akciji hujšamo z jogurti Ego Slim & Vital?

Kako so prvi teden preživeli kandidati v akciji hujšamo z jogurti Ego Slim & Vital? (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 6. 2012 Promocijsko sporočilo

Tamara Smonker, osebna trenerka in glavni obraz akcije Ego Slim & Vital, je popolnoma očarala Lisine kandidate. Vsi po vrsti se čudijo njeni neverjetni pozitivni energiji, še najbolj plastično je povedal simpatični Edo Bešič: "Joj, ne vem, ali ima Tamara toliko energije tudi doma, ubogi njen fant."

No, vsi kandidati so že dobili svoje jedilnike, ki upoštevajo tudi njihov okus in manjše želje ter seveda popravljajo njihove slabe prehranjevalne navade. Tamara je vsem povedala, da je pri izgubljanju kilogramov večji del uspeha odvisnega od prehrane, le 30 odstotkov od rednega treninga.

In kako so prvi shujševalno-aktivni teden preživeli kandidati v akciji hujšamo z jogurti Ego Slim & Vital?

Imamo se odlično!

Katja Izgoršek je s trenerko Tamaro spoznala, da ima na jedilniku preveč ogljikovih hidratov in premalo beljakovin, zdaj sta to vse malo zamenjali.

"Treningi so super in z njimi nimam težav, vedno sem rada migala, zato je moja šibka točka brez dvoma hrana. Moj cilj je, da pojem več beljakovin. Tamara ima super vaje za kurjenje maščob, za kondicijo, ravnotežje ... No, mi je pa povedala, da je 70 odstotkov uspeha pri hujšanju odvisnega od prehrane, preostalo pa od rednih treningov. Mislim, da bo šlo, tudi ekipa je odlična. Res mi je v redu."

Z novim, bolj zdravim in uravnoteženim jedilnikom se uspešno spopada Jasmina Kern Okoren, mamica in vzgojiteljica v vrtcu: "Kar nekako 'peljem' po novem jedilniku. Zdaj imam na dan pet obrokov, hrana na jedilniku je uravnotežena, sestavljena iz maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin, in kar je zelo pomembno zame, jogurti so še vedno vključeni v moje obroke. Brez jogurtov ne bi mogla zdržati, potrebujem le povsem navaden jogurt, pa sem čisto srečna. Dopoldne imam na jedilniku ploščice in salamo, kruha ne jem. Za kosilo so meso, zelenjava, testenine, za popoldne pa sva se s Tamaro dogovorili, da bom uživala beljakovinske napitke."

Jasmina je zelo zadovoljna tudi s treningi, saj pravi, da vse hitro mine, ker se med treningi odlično zabavajo: "Včeraj smo se na treningu pri Tamari eno uro smejali. Sploh ne vem, kdaj je vse skupaj minilo."

Podobno kot Katja je tudi Simona Traven izvedela, da poje preveč ogljikovih hidratov, njena težava pa je tudi premalo obrokov čez dan. Zdaj je Simona uvedla zajtrk, ki ga je prej redno spuščala.

"Treningi so že kar konkretni, tudi 'muskelfiber' je bil kar konkreten, ampak saj to mora biti. Tamara ima super energijo, tako je pozitivna in dobre volje, da človek mora biti nasmejan. Tudi prehrano bova spravili v red, mislim, da ne bo težav," se je kar smejalo simpatični Simoni, mamici dveh otrok.

Edo Bešič pravi, da so treningi pri Tamari veliko težji kot vaje na fitnesu, kar se mu zdi seveda super. Skoraj dvometraš ima pri nekaterih vajah težave z ravnotežjem: "Vaje so super učinkovite, dela celotno telo. S kondicijo nimam težav, zato pa imam kar nekaj težav pri vajah, kjer je treba dvigovati noge in držati ravnotežje. Pri teh vajah so ženske brez dvoma boljše. Tamara je super, polna energije, ne vem, kako zdrži njen fant, če je tudi doma tako energična," se je malo pohecal Edo, ki je v zadnjih tednih pred akcijo že sam s svojega jedilnika črtal kruh in krompir.

"Vaje so zelo dobre, trenerka je svetovna. Ni bilo zelo težko, ni pa bilo niti lahko, nekaj srednjega. Po treningu sem bila utrujena, naslednji dan so me bolele mišice, ampak tako mora biti. Moji prvi vtisi so pozitivni. Ekipa je super, vsakič, ko se dobimo na treningu, je vzdušje bolj sproščeno," je navdušena nad akcijo Bojana Perko, mamica na porodniškem dopusti, ki pred začetkom treninga kar ni mogla dočakati prvega srečanja.

Iz revije Lisa, Foto: Primož Predalič