5 znakov, da je resnično zaljubljen

5 znakov, da je resnično zaljubljen (foto: Almos Bechtold, Unsplah) Almos Bechtold, Unsplah
29. 10. 2018

David Wolfe je raziskal, katerih pet lastnosti lahko razumete kot konkretne znake, da je vajinemu razmerju močno predan. Preverite ali je z vami, ker vas ima rad ali ima drugačne načrte ...

V dobi, kjer si nekateri pari izkazujejo svojo naklonjenost na facebooku, marsikatero žensko načne dvom o globini in kvaliteti odnosa s svojim izbrancem. Včasih zato pričakovanja postavljate zelo visoko in morda njegovi poskusi, da bi vam pokazal, kako vas ima rad, ostanejo neopaženi, ker niso vsem na očeh. Toda naj bo to postranskega pomena.

Samo vidva vesta, kaj se v zvezi zares dogaja in kako trdna je vajina ljubezen.  

Naslednji znaki vam lahko služijo kot izhodišče za preverjanje ali je z vami samo za zabavo medtem, ko čaka, da pride na proti kaj boljšega ali pa vas zares ljubi in si bo prizadeval, da si skupaj ustvarita življenje.  

1. Izkazuje vam spoštovanje

Medsebojno spoštovanje je temelj za vsak kvaliteten odnos in za gradnjo skupne prihodnosti. Če vas moški doživlja kot objekt, s katerim se postavlja pred družbo ali zgolj kot sredstvo za izpolnitev svojih fantazij, potem vas nima zares rad.

Kdor ljubi, vidi svojo partnerico kot enakovredno osebo, ki ima lastne strahove, občutke in poglede na stvari. Ne pričakuje, da se bo podrejala njegovim željam in zahtevam in živela po njegovih prepričanjih.

2. Je iskren

Če je njegov edini cilj, da vas spravi v posteljo, se bo hotel pokazati v najlepši luči, igral bo 'pravega moškega' in izkazoval zanimanje … vse dokler ne bo dosegel svojega. Količina sms sporočil se bo po tem kaj hitro zmanjšala, pobude za naslednji zmenek ne bo in ne bo ... slej ko prej bo izpuhtel v noč, vi pa se boste spraševali, kaj ste naredili narobe. Odgovor je: nič.

Moški, ki je vreden vaše ljubezni, bo vselej odkrito govoril o svojih namenih in se ne bo pretvarjal le zato, da bi vas očaral.

Če vas ima rad, si bo zapomnil, kaj imate radi

3. Zapomni si pomembne stvari

Kadar je moški zaljubljen, je pozoren na to, kaj imate radi. Ve, katera je vaša priljubljena pesem, kakšno kavo pijete, kakšne filme imate radi.  Zapomni si, kdaj imate rojstni dan in kdaj praznujeta obletnico. Vkolikor je tiste vrste človek, ki je bolj pozabljive narave, kar se tiče datumov, pa si jih bo zabeležil in tudi pravočasno načrtoval praznovanje v skladu z vajinimi skupnimi interesi.

4. Trudi se, da bi postal boljša oseba

Ne zato, ker bi hotel na vsak način ugajati, pač pa zato, ker ga ljubezen navdihuje tudi na nivoju osebnostne rasti. Ker vas ceni, si prizadeva, da bi postal najboljša verzija sebe, saj ve, da si kot njegova partnerica to zaslužite.

5. Bori se za vas

Raziskave so pokazale, da moški običajno zamenja šest partnerk, preden je pripravljen, da se povsem odpre in prepusti resni zvezi. V prvih zvezah spoznava svoj odnos do žensk in se uči koncepta predanosti, raste. Te zveze so ponavadi dokaj kratke in on ne vlaga posebnega truda v to, da bi odnos vzdrževal ali izboljševal, ko stvari več ne tečejo gladko same od sebe.

Drugače pa je z žensko, ki ga je resnično prevzela in jo ljubi. Če misli in čuti, da ste prava, se bo za vas in za obstoj zveze boril, saj se zaveda, da takšne ljubezni ni mogoče kar tako nadomestiti in da morda ne bo našel druge ženske, ki bi v njem vzbujala tako globoka čustva, kot jih vi.

Prirejeno po: atma.hr

Preberite še: Kako vedeti ali ste nekomu zares vsec