Kruha, iger in seksa

31. 7. 2008

Morda ste za uvrstitev in tekmovanje na pravi olimpijadi prestari, preutrujeni ali pa se preprosto preveč bojite igel, da bi si uvrstitev prigoljufali s krvnim dopingom. Nič hudega, saj obstaja še mnogo drugih področij, kjer lahko pokažete svojo moč, na primer seks. Vaja dela mojstra, pravi star slovenski pregovor, zato vam predstavljamo posteljne športe, ob katerih se boste dodob­ra namučili, a kljub temu uživali. Po desetdnevnem intenzivnem treningu se boste zlahka potegovali za olimpijsko medaljo v seksu. Ali pa vsaj za hiter skok v posteljo prsate sosede, kadar žene ne bo doma. Tega niste slišali od nas.

Disciplina št. 1

Maraton ? seks brez premora

Prva mesta v najdaljših tekaških preizkuš­njah na olimpijskih igrah vedno zasedejo najvzdržljivejši atleti. Ste tudi vi dovolj vzdržljivi? Ste iz šampionskega testa? Omenjeni cilj lahko sicer dosežete tudi tako, da eno uro pred startom skočite v kopalnico in prvi krog ‘pretečete’ sami, vendar naj vam bo jasno, da je to goljufija, povsem enaka tihotapljenju anaboličnih steroidov ali eritropoetina v olimpijski paviljon. Namesto z nedovoljenimi sredstvi si boljše rezultate raje zagotovite s pravilnim treningom.

Zdržite dlje

Pravi olimpijski zmagovalci v seksu si večjo vzdržljivost pridobivajo z vadbo po Semanovi metodi, ki je dobila ime po priznanem urologu Jamesu Semanu. Pri omenjeni metodi ne gre za nič drugega kot za to, da se naučite zadrževati orgazem oziroma nadzorovati užitek.

Priporočamo vam, da se vsaj pet dni pred velikim dogodkom posvetite tristopenjskemu intenzivnemu treningu:

Primite korenjaka v roko in mu pomagajte otrdeti, nato pa pustite, da vam uplahne.

Pomagajte si še enkrat, tokrat se z njim igrajte, dokler ne začutite, da manjka le še par potegov, nato pa orodju spet dovolite, da uplahne. Za konec si dajte duška do točke brez vrnitve.

Škarjice

Za maratonce priznani seksologi predlagajo spojitev v tako imenovanih škarjah. Prednost omenjenega položaja je, da je za moškega izredno nestimulativen, to pa omogoča dolgotrajno spojitev z izbrano partnerico. Ta naj se uleže na hrbet, vi pa k njej tako, da boste ležali na boku, obrnjeni proti njej. Nato z roko dvignite njeno bližjo nogo in jo držite v zraku, drugo nogo pa objemite s svojimi nogami. Če ste doslej naredili vse natančno po navodilih, ima vaš korenjak prosto pot v globine. V škarjah se lahko mirno sprostite, saj vam ne bo treba skrbeti, da bi bili prezgodnji. Mimogrede, vaditelji tantričnega seksa zdržijo tudi do 24 ur. Ne pozabite da imate zjutraj službo.

In kakšna je dobrobit omenjene telovadbe? Naučili se boste, kaj vse vas preveva v trenutkih, ko zategnete zadnjične mišice, s tem znanjem pa boste natančno vedeli, kdaj je treba stopiti na zavoro. Kako podaljšati spojenost in s tem povečati njene užitke, se zgolj iz knjig nikoli ne boste naučili za desetko.

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - 2 uri

srebro - 1 ura

bron - 20 minut

(vključno s slačenjem, ugašanjem luči, gledanjem televizije in naročilom pice po telefonu)

Disciplina št. 2

Sprint ? seks v nekaj sekundah

Od prejšnje discipline boste verjetno utrujeni, zato bomo naslednji dan opravili kar na kratko. Tako kot v pravem olimpijskem sprintu na 100 metrov je tu pomembno izkazovanje hit­rosti, eksplozivnosti, moči in strasti. Predvideva­­mo, da pri tem treningu obilne pomoči trener­­­ja ne potrebujete, kljub temu pa si pri naskoku na naslov najhitrejšega zemljana zapomnite dvoje.

Opravičilo pred startom

Verjetno bo pri tej disciplini ciljno črto pretekel le eden. Ob normalnem razvoju dogodkov boste to seveda vi, za kar se ji že vnaprej opravičite. Zagotovite ji, da je sprinterska disciplina le del obsežnejšega načrta, ki ga imate v glavi, in da boste imeli še veliko priložnosti, da se ji oddolžite v nas­­led­njih kategorijah.

Večini ženskam in moškim uspe doseči vrhunec s samozadovoljevanjem v dveh minutah. Kako se torej lotiti naloge? Motivirajta se s stavo. Tisti, ki izgubi, mora zdrgniti zasušeno posodo (pa ja ne pomivata takoj po kosilu? ).

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - pride vama v največ 3 minutah

srebro - ona doživi orgazem po 5 minutah

bron - vi potrebujete več kot 5 minut, za kazen kuhate in pomivate posodo

Disciplina št. 3

Sabljanje ? natančno ciljanje

Dragi mušketirji, svoje sablje kar lepo pospravite, pri tej disciplini boste namreč uporabljali kvečjemu ostrino svojega jezika. Pri treningu kar najbolje izkoristite glavne veščine sabljačev olimpionikov ? precizno oko, natančno merjenje, mirno roko in zbranost, klobuk s peresom pa naj bo predmet izbire.

Pripravljeni, pozor, zdaj

Najprej svoj prsni koš in njene boke podložite z blazino. Tako boste preprečili, da bi vas bolel vrat, obenem pa bo tarča lažje dostopna. Nato brado naslonite na svojo stisnjeno pest, ki jo obrnete tako, da so prsti usmerjeni proti njenemu mednožju. Ta ukrep dodatno preprečuje boleč vrat, obenem pa vam omogoči tudi uporabo prstov.

Najpomembnejša stvar za odličen oralni seks je toplina vaših ust, seveda v kombinaciji z gibanjem vašega jezika in prstov. Nič novega, boste rekli. Res je, vendar vas moramo opozoriti, da nikar takoj ne navalite z jezikom na ščegetavček, saj si boste s tem verjetno naredili medvedjo uslu­­­go. Kakor vam je znano, je ščegetavček mnogo bolj obdarjen s čutnica­­­­­mi kot glavica penisa in ni navajen nenadnih obiskov, zato je za začetek pozornost bolje posvetiti obema točkama K, točki C, obema paroma sramnih ust­nic, morda vhodu v nožnico ali celo zadnjični od­pr­ti­­­­­ni.

Pri tem je izredno pomembno, da veste, da se ženske med seboj razlikujejo ? če eni uga­­­­ja stimulacija določene točke, še ne pomeni, da to ugaja tudi drugi. Še več, tisti bolj zagnani boste verjetno ugotovili, da se njeno ugodje pri oralni stimulaciji neke točke iz tedna v teden spreminja oziroma da je odvisno od njenega mesečnega cikla.

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - med ustničnim dialogom spušča zvoke, ob katerih se vam ježi koža

srebro - konča in vas pokroviteljsko poboža po glavi

bron - pred koncem zapre strelišče in nadaljuje po svoje

Disciplina št. 4

Met diska ? preizkus položajev, pri katerih vas lahko zvije v križu

Mislite, da je sodelovanje na olimpijskih igrah mačji kašelj? Tisti, ki menite nasprotno, imate popolnoma prav, saj so v mnogo pogledih olimpijske igre pravzaprav praznik prav nehumanih naporov človeškega telesa.

Sedenje na olimpijskem prestolu

Ulezite se na hrbet in si pod glavo podložite blazino. Pokrčite noge in dvignite kolena, kot da bi iz sebe hoteli

narediti sedišče z na­slon­jalom, partnerica pa naj, obrnjena v nasprot­­­­­no smer, sede na spod­nji del vašega trebuha in vase vstavi vašega korenjaka. Nujne telesne značilnosti za izvedbo vaje: močne mečne, ritne in trebuš­ne mišice ter priprav­ljenost, da vas uporabi kot sedežno garnituro.

Ne dosegate norme za nastop na olimpijskih igrah? Potem poskusite tako, da sedete na rob postelje ali masivnega fotelja, vaša part­nerica pa naj počepne na vas.

Dvig uteži

Partnerica naj se vam z rokami ovije okoli vratu, z nogami pa okoli bokov. Vam preostane le, da ji stegna podprete z rokami ter da svojo otrdlino spravite na varno.

Nujne telesne značil­­­nosti za izvedbo vaje: močan hrbet, kolena in roke in nikakor ne part­­­­­­nerica tipa Šerbi, Desa ali Monserrat Caballe.

Ne dosegate norme za nastop na olimpijs­­­kih igrah? Poštar ved­no zvoni dvakrat! Poskusite tako, da jo položite na čvrsto podlago v višini vaših bokov, na primer na kuhinjsko mizo. Pa pika!

Spust po kanjonu

Pri tej vaji naj ona prevzame vlogo samokolnice (še pomnite, tovariši? ). Roke naj položi predse na tla, njene noge pa naj bodo v zraku okoli vašega telesa, pri tem ji pomagajte tako, da jo držite za stegna. Vse, kar vam še preostane, je tisto, kar vam kot otroku pri igri samokolnice niti na pamet ni padlo.

Nujne telesne značilnosti za izvedbo vaje: partnerica z močnimi rokami, ki je pripravljena, da jo uporabite kot opremo za vrtnarjenje.

Ne dosegate norme za nastop na igrah? Potem poskusite kanjonske užitke izvesti v rahlo prilagojenem misijonarskem položaju. Ko boste vse ekstremitete udobno namestili, se potegnite naprej, vzdolž njenega telesa, pri čemer si pomagate z njenimi rameni. Pri tem se vam bo odprla njena medenica, vi pa boste tako v intenzivnem stiku z njeno sladko točko (vsi redni bralci revije omenjeni položaj že poznate pod imenom CAT ? coital alignment technique).

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - izvedba vseh treh položajev brez poškodb

srebro - uspešna izvedba dveh položajev

bron - uspešna izvedba enega izmed položajev s padcem po tleh

Disciplina št. 5

Nogomet - dosežita cilj brez uporabe rok

Pogosto je za povečanje erotične napetosti pri igri najboljša poteza uvedba omejitev. Prvo pravilo nogometa, da je igranje z roko prepovedano, velja tudi tukaj. Popestrite si šesti dan treningov z igro, pri kateri je za dosego cilja dovoljeno uporabljati vsa sredstva razen rok! Brez skrbi, ostanejo vam usta, noge, komolci, nos in še kaj. V nasprotju s pravim nogometom se polčas gotovo ne bo končal brez zadetkov.

Prvi polčas

Izmenično stimulirajta drug drugega, zmaga pa tisti, ki drugega prej pripravi do eksplozije.

Drugi polčas

Čeprav se kaj takega pri nogometu nikoli ne more zgoditi, poskusita po 15 minutah do pri-lož­nosti za zadetek pripeljati drug drugega simultano, zmaga pa spet tisti, ki drugega prej pripravi do erupcije (štoparico naj v roki drži tisti, ki je v obdelavi).

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - vsak po 2 zadetka

srebro - le po 1 zadetek na udeleženca

bron - stvari vzamete v svoje roke in se sami spravite v položaj za zadetek

Disciplina št. 6

Deseteroboj ? čaščenje telesa vaše afrodite

Kratek nasvet pri izbiri prizorišča za današnje merjenje moči: izberite topel prostor, pri roki pa imejte kopico puhastih brisač. Verjemite, da partnerice ne boste prepričali, če ji bo hladno, bogvaruj, da bi jo zeblo. Partnerico prepričujte na tleh, saj je postelja premehka in preveč občutljiva za vaše premike, ob njih se partnerica lahko zdrzne in svoje sproščeno telo nenadoma napne. Pa še to, obvezno na tla položite odejo, saj ni prav nič prijetno ležati na kosmih prahu ali na mravljah.

Nežen start

Masirati jo začnite na stopalih (1) in počasi nadaljujte v smeri nog do predela za njenimi koleni (2). Z rahlim pritiskom z blazinicami prstov nežno potujte po koži za njenimi koleni, kot da bi preverjali prožnost kanvasa. Občasno komaj zaznavno uščipnite kožo in tako živčne končiče rahlo presenetite.

Nadaljujte po sprednji strani stegen do točke, kjer se stekajo noge in dimlje. Če na tem delu masirate s palcem in kazalcem (uporabite obe roki na levem in hkrati na desnem sti­­čiš­­­­ču), boste vanj pretočili morje čutne energije. Res je, ravno tam si pravzaprav tudi želimo največ energije!

Ne pozabite od časa do časa malo bolj steg­­­­niti roke in prenesti nekaj energije prek trebuha na prsi (4). Dodatne točke si boste pri part­nerici priigrali, če se tam ne boste preveč zadrževali, to namreč od vas verjetno pričakuje. Z občutkom jo masirajte po notranji strani rok (5), ta del je nasploh zelo občutljiv, ker se ga redko dotikamo, in končajte z masiranjem njenih dlani (6). Nato se premaknite z rokami na njen vrat (7), ramena (8) in na predel za ušesi (9). Nekatere ženske lahko baje doživijo orgazem le s stimuliranjem predela za ušesi. Za veliki finale ji zmasirajte še glavo in skalp (10), nakar nastopi čas, da dobro masažo poračunate v poljubih.

Diskvalifikacija: po pravilih olimpijskega spolnega deseteroboja ste, če se spolni akt zgodi pred koncem celotne izvedbe predpisane masaže, diskvalificirani brez pravice do pritožbe.

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - partnerica se skoraj onesvesti

srebro - hvaležna vam je

bron - oddahne si, ker je končno konec

Disciplina št. 7

Sinhrono plavanje - seks v vodi

Vodni seks po pripovedovanju večine vprašanih ni primerljiv z nobeno stvarjo na tem svetu. Nekateri čudaki celo pravijo, da se med njim počutijo tako, kot bi se ponovno znašli v maternici. No ja, česa takega verjetno nihče ne bi mogel zanesljivo potrditi, saj človeški spomin ne seže tako daleč nazaj, vsaj v čas pred rojstvom ne. Razlog, da so spolne aktivnosti v vodi tako prijetne, je zelo preprost, zakoni gravitacije se namreč v vodi nekoliko spremenijo. Na žalost, predvsem za partnerico, pa so za-koni lubrikacije še vedno v veljavi. In če želite, da partnerici ne bo treba bojkotirati naslednjih iger, se držite nekaj preprostih pravil.

Drstenje v kadi

Praviloma je voda v pla­­­­valnih bazenih preveč klorirana za tovrst­­­­ne aktivnosti, morska voda pa je slana, kar ni ugodno, in poleg tega vsebuje nešteto mikroskopskih živih bitij. Brez nadaljnjega zato vodne športe raje prakticirajte v kadi, za popestritev doživetja po mož­nosti obogateni z biserno kopeljo.

Stateško torpediranje

Počasen tempo daje praviloma najboljše rezultate. Zato se najprej prepričajte, da se prijatelji, ki so vam posodili vodni poligon, ne bodo prehitro vrnili domov. Nato postopajte takole: zaplujte v ožino, se z boki privežite na njene noge in nastavite glavo torpeda na ustje cevi. Če pomorska bitka poteka v nizki vodi, se z nogami oprite ob dno, sicer pa ob rob podvodne stene. Vstavite torpedo v cev, nato pa oba počasi in sinhronizirano potiskajta svoji medenici drug proti drugemu. Ne pozabite, da morate v območju podmorniške bitke vseskozi vzdrževati tesen stik s part­nerico. S takšno pomorsko taktiko boste ob užitkih posebne vrste najzanesljiveje dosegli zastavljene cilje pri potapljanju ladjic, poleg tega pa bo cev med celotno mornariško invazijo ohranila kompresijo.

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - 1 ura

srebro - vsaj 30 minut

bron - po 10 minutah delo dokončata na suhem

Disciplina št. 8

Rokomet - dosežita cilj le z uporabo rok

Cilj pri tej disciplini je enak kot pri nogometu, le da lahko tu uporabljate samo roke. Tudi tis­tim, ki vam spomin na srednješolske čase greni dejstvo, da ste bili seksu najbližje takrat, ko ste uporabili roke, se ni treba bati. Kot pri vseh drugih športih na olimpijskih igrah seksa je tudi v rokometu potrebna vzajemnost: ona opravi delo za vas, vi pa opravite svojo izmeno na njej. Vendar pozor!

Uporabite uhlje

In poslušajte! Ko slišite Tam, šeee! ali pa Mhmmm, to! , niste slišali Hitreje! ali Močneje! Nikar ne pospešujte. Zapomnite si, da tam in to iz ženskega grla pomenita, da nadaljujte natančno to, kar delate. Sicer pa nič čudnega, da mnogo moških zameša stvari, saj kadar Mhmmm, to! pride iz moškega grla, to pomeni Hitreje in do konca! (to ji razložite pred začetkom rokometnega treninga. )

Naj teče gladko

Poskrbite, da bo vaša partnerica med čofotanjem vseskozi dobro navlažena, saj sicer s sinhroniziranim tekočim gibanjem ne bo nič. Pomagajte ji s prsti, na polici pa naj za vsak primer stoji steklenička lubrikanta.

Kako bi se odrezali na OI?

zlato - vsak po 2 zadetka

srebro - le po 1 zadetek na udeleženca

bron - stvari vzamete v svoje roke in se sami spravite v položaj za zadetek

Disciplina št. 9

Gimnastika - prosti program

Prevetrite rjuhe s seksom brez meja. Potili ste krvavi pot, ko ste se prebijali skozi naporne treninge in se borili z omejitvami. Zdaj pa si ga končno privoščite svobodno. Počnite, kar vas je volja, kar vas najbolj osrečuje, dajte si duška.

Kako bi se odrezali na OI?

Niti za tehnično izvedbo oziroma težavnostno stopnjo niti za umetniški vtis ne sprejmite ocene, nižje od 9, 5. ?

Rudolf Skok

foto: Aleskander Štokelj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri