Ujemite njen pogled

29. 6. 2006

Vsi moški na obzorju si želijo njene pozornosti. Če želite stopiti iz množice, potem je to tisto pravo, kar si želi ona videti .

Kadarkoli si želijo moje

samske prijateljice družiti, flirtati ali celo kaj več, zaidemo v velike, glasne bare, kjer vemo, da bomo srečale smetano samskih moških, ki imajo v mislih podoben urnik kot me. Vendar ni tako lahko, kot se zdi. Na koncu namreč večinoma obtičimo pri naročanju koktajlov in skeniranju oblek, ki pohajkujejo okoli nas. Saj ne, da smo ženske sramežljive, vendar čakamo tistega simpatičnega lepotca, za katerega upamo, da bo malce drugačen, malenkost boljši od večine.

Kaj iščemo? Ne tistega, kar ste ravnokar imeli v mislih. Res, da dobra pričeska in simpatičen nasmešek pritegne ta naš pogled, vendar je zadeva že tako rutinska in vsakdanja, da je povsem nezanimiva. Preberite naslednji zbir redkih lastnosti, ki ne bodo samo obrnile ženskih glav za vami, ampak nas bodo tudi vrgle na rit in nas pripravile, da vas vsaj pozdravimo.

Prikrojite modo

Strategija: Demonstrirajte, da ste vodja, ne pa ovca, ki sledi množici. Dodajte svoji opravi nekaj nesprejemljivega, originalnega, ki opozarja (ne kriči). Ne ubadajte se s pravili, raje jih postavljajte.

Izvedba: Obdržite 90 odstotkov svojega običajnega videza, preostali del naj bo modno navihan. Dodajte nekaj z jajci, na primer kombinirajte obleko priznanega modnega oblikovalca s klasično jakno ali z odbito majico. Volnene hlače s kakšno kovinsko zadevo.

Kaj si bo mislila: Zaupate v svoja dejanja in veste, kako jih dobro izpeljati. Ste duhoviti, inovativni in delujete malce pobalinsko (kar je trenutno vroče).

Kaj bo rekla: Dobre hlače, srček.

Družite se z divjaki

Strategija: Delovati privlačno, ko vas oblegajo najglasnejši, zanemarjeni prijatelji. Moški, ki ženske resnično odbijajo.

Zaradi tega lahko zvenite, ste videti in dišite kot gospod Šarmantni. Nocoj je vaš cilj privlačiti ženske, ne pa druženje s posebno vrsto prijateljev.

Izvedba: Srebajte pijačko, medtem ko se oni nalivajo in puhajo. Govorite, ko oni vpijejo, in ko se oni krohotajo, da so tekmeci celo Samu Adamsu, se vi simpatično nasmihajte. In bodite tisti, ki se prijazno ukvarja z natakaricami in barmani.

Kaj si bo mislila: Niste pod nikakršnim vplivom in dovolj se imate pod nadzorom, da ste džentelmen celo na pravi moški zabavi. Hkrati boste obudili njen materinski čut in v njej vzbudili občutek dolžnosti, da vas mora rešiti teh divjih živali, ki vas oblegajo.

Kaj bo rekla: Vedno tako olikan!

Berite, opazujte, poslušajte

Strategija: Bodite razgledani, vsaj malo se spoznajte na vse, da boste lahko tudi čebljali o vsem. Zabavno pingpong podajanje tem o politiki, filmih, glasbi in znanih osebnostih vam bo dalo elastičnost, torej več ko slišite, vidite in preberete, bolj bo vaša sogovornica presenečena. Samo omenite Casablanco ali kaj podobnega, pa bo z vami preostanek večera.

Izvedba: Ni ravno pogosto, da fant, ki bere Finance in ima Fellinijev komplet, konča z deklico, s katero se ne ujema na celotni valovni dolžini. Ženske imamo rade tudi moške, ki si ogledajo dnevnik in berejo Radar, in moške, ki vedo, kje je najboljši mehanik v vasi. Na hitro preglejte zadnje novičke in trače, preden se odpravite ven, in jih zblebetajte prvi lepotički, ki pride mimo. Ne pozabite pa na časnik Finance – podatke boste potrebovali predvsem ob izobraženi evrobejbi, ki se lahko pojavi v bližini.

Kaj si bo mislila: Končno moški, ki ji lahko pove nekaj, česar še ne ve. Nekaj, kar bo z veseljem ščebljala kofetarskim kolegicam.

Kaj bo rekla: Oprosti, ampak ali mi lahko poveš, kaj je novega v družini Trump?

Podajte roko

Strategija: Glasni in nabiti prostori pripomorejo k določenemu vedenju. Da se dvignete nadenj, naredite prostor, ko ga kdo potrebuje.

Izvedba: Pomagajte dekletu, ki se skuša skozi nabito množico prebiti do pijačke pri pultu. Če je WC za oba spola, ji dajte prednost.

Kaj si bo mislila: Kako je pozoren! Ali je možno, da je tak fant še vedno samski?

Kaj bo rekla: Viteštvo še ni izumrlo.

Ignorirajte njeno bogastvo

Strategija: Ostanite hladni, ko vas oplazi bogato obdarjena bejbika. Delovali boste prepametni, da bi vas lahko zmedla rdeča šminka in wonderbra.

Izvedba: Ne krivimo vas, da buljite in gledate. Na kolena pa nas spravite, ko se spravite na nekaj v naši smeri, na našo tekmico na drugi strani. Kar imamo rade, je moški, ki preveri situacijo, nonšalantno opazi lepotico in ji več ne nameni pozornosti.

Kaj si bo mislila: Imate preveč izkušenj z visokoraslimi damami, da bi vas navdušila še ena dolgonoga, nekoč uspešna kokoškasta manekenka. Ali celo bolje, delujete, da želite žensko, ki ima pametnejše delo od posedanja pred zrcalcem na steni, ki ničesar ne pove.

Kaj bo rekla: Upam, da nisi gej.

Poglobite se

Strategija: Pokažite svojo pozornost z osredotočenjem na nekaj nevsiljivega.

Izvedba: Odkorakajte iz gneče, zlijte se z okoljem, najdite kakšno zanimivo sliko, glejte skozi okno, nekaj pač, džuboks ni priporočljiv . . in delujte, kot da si podatke želite zapomniti.

Kaj si bo mislila: Ste čutni in pametni, in če namrščite obrvi, ste celo zelo čuteči. Ženske ljubijo čutnost. Je zelo skrivnostna, seksi, zelo Robert De Niro. Na vsak način se bo poskušala prebiti do vaših morbidno zamišljenih misli.

Kaj bo rekla: Le kaj ga tako fascinira?

Malo na zrak

Strategija: Vzpostavite pozorno energetsko vibracijo in poskusite osamiti pogovor.

Izvedba: Stopite ven, kot da imate nujen klic ali da vas moti cigaretni dim. Poleg tega je iti na zrak romantično. Zgledujte se po Bogartu, “sans cigarette”. Naslonite se na zid, roke imejte v žepu in z mislimi potujte v daljavo. Če se pogovor začne, super. Če se ne, vas bo opazila kot individualca, ki se vrača v drhal.

Kaj si bo mislila: Midva sva tukaj, vsi drugi so tam notri. Mogoče nama je usojeno.

Kaj bo rekla: Pozdravljen, ti tam.

Anja Cedilnik