Servis koles v Ljubljani

Servis koles v Ljubljani (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2017

Kolo je priporočljivo odpeljati na servis po vsaki sezoni. Na servisu ga bodo temeljito pregledali, razstavili, očistili in nastavili menjalnik ter zavore ... Le takšno kolo je varno za kolesarjenje v novi sezoni. Če ga niste, to obvezno storite, preden se podate na prvo kolesarsko turo.

Kastelic bike, ski & navtika

Servis je aktiven od leta 1992, vodi pa ga 1. slovenski državni prvak v gorskem kolesarjenju Dejan Kastelic. Poskrbijo za cestna in gorska dirkalna kolesa ne glede na znamko, starost in model. Prav tako priskrbijo nadomestne dele, ki jih morebiti potrebujete. Najdete ga na Gunceljski cesti 35 v Šentvidu.

Damijan servis

Ponuja veliko vrst storitev, med drugim servis kolesa A (vključuje čiščenje in mazanje), servis kolesa B in servis kolesa C (splošni servis). Ogledate si lahko tudi spletno trgovino z deli za kolesa in rabljena kolesa, ki so trenutno v prodaji. Servis se nahaja na Tugomerjevi ulici 35.

Pravi kolesar

Ustanovitelj podjetja je Klemen Mavec, ki ima za sabo 20 let kolesarskih izkušenj. 15 let pa se že ukvarja s servisiranjem in prodajo. Gre za servis, izposojo in odkup rabljenih koles v enem. Izbirate lahko med različnimi paketi servisiranja, če pa vam je ljubše servisiranje na domu, se oglasijo tudi pri vas. Na pomoč priskočijo, ko se vam kolo pokvari na cesti. Težave odpravijo na kraju dogodka ali dogovorjenem naslovu. Pravi kolesar obratuje na Partizanski ulici 29.

3 sport

Poleg koles popravljajo tudi fitnes in zimsko opremo. Ker je servis odprt vse dni v tednu, razen ob nedeljah, lahko svoje kolo pripeljete skoraj kadarkoli na naslov Viška cesta 3.

Luka šport

Ko pripeljete kolo na popravilo, se lahko ustavite pred veliko izbire koles vseh vrst: cestna, gorska, cross, dirt, treking, mestna, bmx, otroška kolesa in še nekaj drugih sestavljajo njihovo bogato ponudbo. Pozimi pa namesto tega na popravilo prinesite smuči. Njihov naslov je Pot na Mah 5.

SVAD

Podjetje je bilo ustanovljeno za prodajo, servis in proizvodnjo koles, kolesarske in športne opreme. Na poskusno vožnjo se lahko odpeljete celo z električnim kolesom. Nudijo tehnične in letne preglede gorskih ter treking koles. Vse to najdete Pod jezom 59.

Funsports

Popravljajo vse vrste koles, kot uvozniki pa so specialisti za vilice in amortizerje določenih znamk. Svetujejo, da popravilo opravite ob koncu sezone ali pozimi, ko je gneča na servisu manjša. Poleg osnovnega servisa ponujajo še vrsto storitev. Prikolesarite na Cesto v Kleče 9.

Bauer

Na Šmartinski 152 poleg popravila vseh vrst koles dobite tudi popravilo in nastavitev opreme za električna kolesa določene znamke. Oči lahko napasete na veliki izbiri električnih in drugih vrst koles, kolesarski opremi, fitnesu ter outletu.

Preberite še: Najlepše kolesarske poti v Sloveniji