Slovenski kolesar Primož Roglič na olimpijski preizkušnji

8. 8. 2016 Promocijsko sporočilo

Olimpijske igre 2016 so že v polnem zagonu. Največji športni dogodek tokrat gostijo v Riu de Janeiru v Braziliji, živahnem mestu polnem kulture, čudovite infrastrukture, hrane, glasbe in plesa.

Na prvi dan iger so se soočili cestni kolesarji, ki so vozili po izjemno zahtevni poti na Copacabani. Izmed štirih Slovencev, ki so nastopili, je bil najboljši 26-letni Primož Roglič, ki si je priboril odlično 26. mesto.

Primož Roglič v LifeClass Termah Sveti Martin

Ko Primož ne trenira ali tekmuje, pa tudi svoje proste dni rad kakovostno izkoristi. Tako je prejšnje leto obiskal LifeClass Terme Sveti Martin, kjer je bil navdušen nad pestro ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa. Sam se je s kolesom in posebno GPS navigacijo za kolesarje, ki jo ponujajo terme, odpravil na pot, ki obiskovalca pelje skozi dvajset zanimivih točk po Medžimurju.

Tako je Medžimurje doživel v vsej svoji raznolikosti, od naravnih danosti – sadovnjakov, vinogradov in potokov, do kulturnih znamenitosti, kot sta grad družine Zrinski in plavajoči mlin na Muri. Po izletu pa se je sproščal v bazenskem kompleksu »The Temple of Life«, katerega posebnost je zdravilna termomineralna voda. Primož je posebej pohvalil tudi svežo, lokalno pridelano hrano, na kateri temelji celotna gastronomska filozofija medžimurskih term.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri