Plavanje Promocijsko sporočilo

Z eko kopalkami v boj za čiste oceane

14. 6. 2019
Deli

Plavanje je odličen način rekreacije. S kopalkami iz kolekcije Adidas Parley boste lahko to poletje naredili nekaj dobrega tako za svoje telo, kot tudi za okolje.

Jutranji sprehodi, tek ob obali, in nenazadnje tudi plavanje so samo nekatere aktivnosti, ki nam krajšajo dopustniške dni. Marsikdo, ki z veseljem nabira plavalno kondicijo, pa lahko s preudarno izbiro kopalk prispeva k bolj čistim oceanom. Kopalke iz kolekcije Adidas Parely, so namreč izdelane iz odpadne plastike v oceanih.

Korak k čistejšim oceanom

Po trenutnih ocenah naj bi bila do leta 2050 skupna teža plastike v oceanih večja od teže rib. Z reciklažo teh odpadkov nastane surovina, ki je visokokakovostna in prijazna tako do vaše kože, kot tudi do okolja. Iz nje so izdelane te udobne športne kopalke, ki utelešajo boj za čiste oceane in lepšo prihodnost. Kolekcija Adidas Parley, ki sestavljajo tudi športna oblačila za trening in športna obutev, predstavlja nekaj dobrega in z njeno uporabo vsak posameznik lahko stori majhen korak na poti k bolj čistim oceanom.

Intersport v boju za bolj čiste oceane

Za odgovorno ravnanje do okolja se zavzema tudi Intersport, ki letos praznuje 20. rojstni dan. Prav zato na svoje prodajne police uvršča vedno več tovrstnih, trajnostno naravnanih izdelkov. Kopalke in druge izdelke iz kolekcije Parley tako lahko najdete v večjih Intersport trgovinah (BTC in Šiška) in v njihovi spletni trgovini.

Kopalke Adidas Parley so narejene iz odpadne plastike v oceanih. Z njimi lahko plavate novim dosežkom naproti. Prednosti teh kopalk so klasičen kroj, sodobna zasnova in hitro sušeč material.

Postanite del globalnega gibanja za bolj čiste oceane in poskrbite za to, da bomo v čistem morju lahko plavali tudi v prihodnje.