Slovenija je v velikem finalu! Čestitamo našim fantom, trenerjem in navijačem!

Slovenija je v velikem finalu! Čestitamo našim fantom, trenerjem in navijačem! (foto: Instagram) Instagram
26. 9. 2019

Slovenska odbojkarska reprezentanca je s pomočjo fanatičnih navijačev v Stožicah premagala močno Poljsko in bo zaigrala v nedeljskem finalu evropskega prvenstva v Parizu. Slovenija se bo pomerila z zmagovalcem polfinala Srbija : Francija. 

V Stožicah je v četrtek, 26. septembra, vladalo še bolj peklensko in noro vzdušje kot proti Rusiji, in združile so se vse magične moči, ki so pripeljale naše fante do zmage.

Fantje so po veliki tekmi ob spremljavi CoverLover prišli na oder pred Stožicami in pozdravili navijače. A navijači niso bili v dvorani, ampak tudi pred njo, popolnoma napolnjen pa je bil tudi center Ljubljane, kjer je bil organiziran skupni ogled tekme za vse navijače, ki niso dobili vstopnic. 

Jani Kovačič je dal prvo izjavo po tekmi, z vznemirjenim glasom je povedal, da se niti ne zavedajo, kaj so naredili. Seveda je fantom žal, da finale ni v Ljubljani, kjer bi bila zmaga zagotovljena.

Dejan Vinčić je dal zanimivo izjavo: "Mi nismo normalni! Mi nismo normalni". 

Polfinale je bil tudi poseben, saj so vsi skupaj z odbojkarji zbirali denar za malega Krisa, ki boleha za redko mišično boleznijo.

Velike zasluge za dobro vzdušje v rokah prostovoljcev.

Prostovoljci že ves čas prvenstva skrbijo, da med prvenstvom v Ljubljani vse poteka tako, kot mora. 70 fantov in deklet vsak dan skrbijo, da imajo navijači na svojih sedežih vse potrebne navijaške rekvizite, da je za igralce poskrbljeno zunaj in na igrišču, da so vsi na svojih položajih.

Avtor: L. T. 

Preberite še: Čigav je psiček Slash, ki slovenskim odbojkarjem prinaša srečo?

ali Vse o kapetanu slovenske odbojkarske reprezentance, Tinetu Urnautu.