TESTIRAJTE: Nova sezona, Nove ATOMIC Smuči!

TESTIRAJTE: Nova sezona, Nove ATOMIC Smuči! (foto: Atomic) Atomic
10. 12. 2016 Promocijsko sporočilo

Razmišljate, da bi še pred prvim odhodom na bele strmine zamenjali smuči? Potem nikar ne zamudite odlične priložnosti! Odločite se za test smuči Atomic, brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri. ter osvojite 20% popust na dnevno smučarsko karto!

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo. Pri Atomicu namreč vsako sezono organizirajo številne smučarske teste na domačih in tujih smučiščih ter s tem omogočijo kupcem lažjo odločitev pri nakupu novih smuči. Zato tudi letos vabijo vse smučarje, ki si želijo preizkusiti novosti v svetu smučanja, da se jim pridružijo.

Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, prisotni pa bodo tudi strokovnjaki, bivši tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja glede opreme. Na vse teste se bo možno prijaviti preko spleta, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbimo še 20 % popust* za dnevno smučarsko vozovnico. Odločite se za Atomic test smuči, saj boste tako lahko najbolj optimalno preizkusili vse novosti, ki jih prinaša letošnja sezona.

Preizkusite vse novosti pri Atomicu na smučarskih testih!

Več informacij o testu ter prijavo na sam smučarski test uredite tukaj.

*Vsak, ki se prijavi na Atomicov smučarski test preko spletne strani prejme na mestu dogajanja kupon za 20 % popust na dnevno smučarsko karto, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.

**Na tem smučišču popust pri prijavi ne velja

Novosti v letošnji sezoni!

Cilj Atomicovih razvojnih inženirjev je napraviti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.

Smuči serije VANTAGE X: Smuči Vantage X so razvili tako, da so združili najboljše lastnosti Touring in Race smuči. Izjemno lahka in močna Vantage konstrukcija ter geometrija in tehnologija Race smuči, zagotavljajo odlično kombinacijo za lahkotno ter brezkompromisno smučanje.

REDSTER XT: Kratica XT je okrajšava za »cross turn« kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. Te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostnemu lesenemu jedru pa so smuči izredno dinamične in odzivne. Leseno jedro pripomore k stabilnosti smuči in blaženju tresljajev.

ŽENSKE SMUČI: Pri Atomicu prav tako veliko časa namenjajo razvoju ženskih smuči in tudi v letošnji sezoni nudimo širok izbor modelov, ki so namenjeni različnim terenom in načinom smučanja. Smuči Cloud bodo navdušile tako začetnice, kot tudi najboljše smučarke. Cloud Eleven XT so namenjene odličnim rekreativnim smučarkam, ki si želijo izjemnega oprijema in nadzora, medtem ko lahko rekreativne smučarke brez napora smučajo na smučeh Cloud s tehnologijo Bend-X. Seriji smuči Cloud se je pridružila serija Vantage X, ki predstavlja izjemne vsestranske smuči za ljubiteljice urejenih in neurejenih terenov.

Opisano je le delček vsega, kar nudijo pri Atomicu. Če vas zanima več, jih obiščite na ATOMICOVEM TESTU SMUČI.