Tina Maze je prejela negativen odziv, ko je objavila fotografijo v kopalkah: "Tina, meni je slika grozna"

Tina Maze je prejela negativen odziv, ko je objavila fotografijo v kopalkah: "Tina, meni je slika grozna" (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2022

Svetovno znana smučarka je delila utrinek iz poletnih počitnic, nad katerim so se mnogi zgražali...

Tina Maze je nedvomno ime, ki ga pozna prav vsak slovenec. Nekdanja vrhunska smučarka je v svoji karieri osvojila kar nekaj medalj, pokalov in zavidljivih naslovov.

Danes Tina uživa v družinskem življenju, svoje utrinke pa pogosto deli na družbenih omrežjih. Njenemu Instagram profilu sledi že 180 tisoč ljudi iz vsega sveta.

Pred kratkim se je Tina s partnerjem Andreo Massijem ter hčerko Anouk odpravila na poletne počitnice. Na svojem profilu je objavila fotografijo v kopalkah, v rokah pa je držala dve ribi.

Nekateri sledilci so v komentarjih izrazili navdušenje in odobravanje, oglasili pa so se tudi ljubitelji živali, ki jih je fotografija zmotila.

"Tina, meni pa je slika grozna. Daje občutek, da si brez empatije," se je glasil eden izmed negativnih komentarjev, temu pa je sledil tudi komentar: "Enako kot tiste slike, ko se ribiči postavljajo s še živo ribo, ki hlasta in se v mukah zvija in umira. Ribič pa zmagoslavno predstavlja svoje junaško delo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Tina se na komentarje ni odzvala, na svojem profilu pa že objavlja nove fotografije poletnih dogodivščin; med drugim se je pred kratkim s partnerjem odpravila tudi na plezanje.