Tina Maze presenetila oboževalce: Odslej jo bomo spremljali v TEM športu!

Tina Maze presenetila oboževalce: Odslej jo bomo spremljali v TEM športu! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 5. 2023

Kljub temu, da se je poslovila od kariere profesionalne smučarke, Tina Maze ostaja v športnih vodah.

Na svojem Instagram profilu zvezdnica večkrat objavi svoje aktivno obarvane utrinke iz življenja. 

S svojimi sledilci je že večkrat delila fotografije s smučanja, plezanja, pa tudi vadb v telovadnici in doma. Na vadbah se ji večkrat pridružijo prijatelji ali partner Andrea Massi, a je Tina priznala, da se včasih na športno obarvane dogodivščine z veseljem odpravi tudi sama.

V prejšnjem tednu pa je naznanila, da je otvorila tudi letošnjo sezono windsurfinga, ob tem pa dodala, da so občutki po prvem treningu izjemni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Navdušenje nad omenjenim športom je Tina prvič pokazala že lani. Takrat je sledilcem zaupala, da se ima sicer še veliko za naučiti, vendar ji je windsurfing takoj prirasel k srcu.

Kot kaže, se ljubezen nad windsurfingom nadaljuje in bomo Tino v toplejših mesecih lahko ponovno spremljali tudi na vodi. 

Morda bi vas zanimalo tudi:

Je hrana na naših policah sploh varna?

V novi epizodi Aktivni podkasta gostimo Zalo Mlinšek, mag. inž. prehrane. S svojim znanjem Zala številnim pomaga pripravljati bolj zdrave in hranljive obroke, tokrat pa smo se z njo pogovarjali o varnosti živil, ki so na naših policah.

Kdaj lahko rečemo, da je živilo varno? Kaj pomenijo različne oznake na artiklih? Kaj so aditivi v živilih? Kako je z gensko spremenjenimi organizmi? Vse to in še več v tokratni epizodi!

Pogovoru prisluhnite tukaj: