Za nami je še en zabaven Elanov smučarski dan na Krvavcu! (VIDEO)

Za nami je še en zabaven Elanov smučarski dan na Krvavcu! (VIDEO) (foto: Danijel Čančarevič) Danijel Čančarevič
25. 1. 2022

Poglejte nekaj utrinkov s sončnega Elanovega smučarskega dneva, ki smo ga preživeli v družbi nagrajencev, nekomu pa smo podarili še nove smuči Elan Amphibio 16 Ti. 

Skupaj z Elanom smo tudi letos organizirali smučarski dan na Krvavcu. V nagradnem kvizu smo izžrebali 5 srečnežev in jim podarili smučarsko karto za 2 osebi, poleg tega pa jih je čakalo še kar nekaj presenečenj. 

Vsi udeleženci so testirali Elanove smuči in preverili, kako se zares obnesejo na snegu ter izpopolnili svoje znanje z demonstratorji, ki so jim dali nekaj dobrih nasvetov. Za vse smo pripravili praktična darilca, da nihče domov ni odšel praznih rok, nekoga pa je čakala posebna nagrada: nove smuči Elan Amphibio 16 Ti, s katerimi bo smučanje še večji užitek. 

Danijel Čančarevič

Elanov smučarski dan smo popestrili s poligonom exatlon, na katerem so se udeleženci pomerili na dveh poligonih hkrati. V finalu je slavil Sandi, ki je bil najbolj spreten pri premagovanju ovir in metanju obročkov. Za nagrado je prejel smuči Elan Emphibio 11, vsi ostali udeleženci pa so se razveselili promo nagradnega paketa, ki so ga prispevali sponzorji Elan in Krvavec.

Kako smo se imeli, preverite v videu, ne spreglejte pa tudi galerije z utrinki s smučanja. 

Za konec lahko rečemo, da je za nami še en aktiven dan, preživet na prostem. Zahvaljujemo se Elanovi ekipi in demonstratorjem, pa tudi udeležencem za odlično družbo!