Be-Light tretma zaključen! Je trem izbrankam uspelo?

Be-Light tretma zaključen! Je trem izbrankam uspelo? (foto: Shutterstock, osebni arhiv) Shutterstock, osebni arhiv
4. 7. 2012

Dva meseca sta za nami in za 3 srečnimi damami, ki so sodelovale v nagradni igri Be-Light in osvojile shujševalni tretma tudi. Jim je uspelo? So pripravljene na skok v kopalke?

Dame so se pred dvema mesecema odločile... To poletje se zaradi odvečnih kilogramov ne bojo več skrivale za brisačo. V nagradni igri so z nami delile osebno zgodbo in žirijo brez težav prepričale, da so prave za akcijo.

In potem se je začelo!

Najprej prehrana, potem redna telesna aktivnost in... Be-Light.

Strokovnjakinja za prehrano Mateja Hriberšek je svojim trem varovankam, Špeli, Barbari in Vidi, pripravila tedenski jedilnik, ki je vseboval vse, kar telo potrebuje med hujšanjem. Trenerka Adrijana Marc pa je poskrbela za prilagojen program vadbe, ki so ga punce iz tedna v teden pridno izvajale.

Vse tri so se z izzivom spopadle polne optimizma in navdušenja ter o svojih uspehih pridno poročale na Be-Light Facebook strani.

Jim je uspelo?

Špela

"Osebno sem zelo zadovoljna s shujševalno kuro s pomočjo Be-Lighta. Najbolj mi je bilo všeč to, da je na jedilniku še vedno ostalo večino tistega, kar rada jem. Predvsem pa sem zadovoljna, da sem z vašo pomočjo spremenila svoj tempo življenja in način prehranjevanja.

Že prej sem ogromno kolesarila in se rekreirala, v teh dveh mesecih pa se je to še stopnjevalo in osebno sem prišla do ogromnega dosežka - ponovno sem zablestela v mojih oblačilih (konfekcijska številka 40), ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Pogrešala sem jih, saj konec koncev takoj po prvem mesecu nosečnosti že nisem več oblekla mojih oblačil.

Špela Mencinger

Moja začetna teža je bila 82,5 kg, danes sem na 77 kilogramih, pred nosečnostjo pa sem jih imela 74,5 kg. Zavedam se, da je tudi ta številka še previsoka in to bo moj naslednji cilj. Tudi obseg pasu je drastično padel in sicer meri danes 98 cm. Jaz sem zadovoljna.

Za Be-Light tretma sem se odločila predvsem zaradi sebe in mojega počutja, saj sem danes veliko bolj samozavestna, pa še kopalke sem si kupila z večjim veseljem."

Barbara

"Ne morem verjeti, da je to to. Da je danes uradni zaključek Be-Lightove akcije. Kaj vse sem se naučila v teh dveh mesecih. In ne morem verjeti, koliko kondicije človek v tako kratkem času pridobi.

Prav navadi se človek takšne športne rutine. In pravilnega prehranjevanja. Prav posvojila sem pet obrokov na dan in postala organizirana kar se tiče nakupovanja in priprave hrane. Be Light pa nosim res povsod s sabo.

Zdaj, ko tako zaključujem tole zapisovanje, se moram zahvaliti v prvi vrsti celotni Be-Light ekipi za možnost sodelovanja, celi moji in Tomaževi ožji in širši družini, prijateljem in vsem, ki so mojo pot spremljali na Facebooku. Še posebna zahvala gre moji sestri, ki je športala z mano in me spodbujala na sto in en način.

Na tem mestu prisegam, da bom nadaljevala do željene teže in se ne bom predala. Zdaj pa skočim pod tuš in spijem še kakšen kozarec vode na naše skupne uspehe.

Barbara Žvirc

In rezultati? Začetna teža - 92 kg, danes - 80,5 kg.

Vida

"Zelo hitro sta minila ta 2 meseca našega druženja, telovadbe in hujšanja. Bila sem presrečna, da sem dobila to priložnost. Na začetku sem bila skeptična, a rezultati so me prepričali v nasprotno.

Vida Pavičić

Začela sem z 89kg, danes pa jih imam 77 (pravljično število 7 in toliko imam tudi otrok). Izgubila sem 12kg, a moj plan je zgubiti še 3 in nato težo vzdrževati. Zelo sem zadovoljna in pohvalila bi vas vse. Dekleta res ste super. Izbrale ste super telovadbo, dober jedilnik in dober Be-light.

Hujšanje je bilo res enostavno. Zelo rada delam tibetanske vaje, pozdrav soncu in pilates. Cela dva meseca tudi lakote nisem občutila. Bolj kot na zgubo kilogramov pa sem ponosna na to, da se je cela moja družina začela ukvarjati s športom in živeti bolj zdravo. Tudi sama sem se navadila na 5 obrokov, ki jih prej nisem imela.

Dekleta, pohvale za vse, kajti meni ste res spremenile življenje. Vsi okoli mene pravijo, da sem vzcvetela kakor roža. Vsem še enkrat hvala."

Vsem trem damam iskrene čestitke. Lahko ste ponosne nase.