TO za podporo imunskemu sistemu z dodanim vitaminom D3 uporabljata Ilka Štuhec in Žan Kranjec

TO za podporo imunskemu sistemu z dodanim vitaminom D3 uporabljata Ilka Štuhec in Žan Kranjec (foto: Promocijsko gradivo / Medex) Promocijsko gradivo / Medex
17. 11. 2020 Promocijsko sporočilo

Že dodajate vitamin D svojemu vsakdanu?

Medex predstavlja novo družino izdelkov za podporo imunskemu sistemu, ki poleg drugih učinkovitih sestavin, vsebujejo tudi vitamin D3 naravnega izvora. V skrbi za dolgoročno podporo imunskega sistema celotne družine in vsakega posameznika so vsi izdelki zasnovani s klinično dokazanimi sestavinami in preverjene kakovosti.

Na njih prisegajo tudi naši alpski smučarji

Za vrhunske rezultate je potrebna izjemna volja in močna odpornost. Imunski sistem, ki uspe zdržati tempo svetovnega pokala v alpskem smučanju, je plod skrbno načrtovane rutine, za katero skrbijo tudi v Medexu. 

Ilka Štuhec, Žan Kranjec in Meta Hrovat so znani obrazi slovenskega smučanja in uporabniki Medexovih proizvodov za višanje imunskega sistema.

Spoznajte novo Medexovo D družino

Promocijsko gradivo / Medex
Vitamin D3 v pršilu

Pršilo VITAMIN D 1000 IU za hitro in učinkovito absorpcijo vitamina D3 prek ustne sluznice! Brez konzervansov, umetnih arom in barvil. Odličnega okusa, z dodatkom propolisa. Vitamin D prispeva k imunosti, ohranjanju zdravih kosti, mišic in zob.

BetaGlukan kapsule
Promocijsko gradivo / Medex

Kombinacija beta-glukanov Wellmune® vitamina D3 in cinka za podporo imunskemu sistemu. Wellmune® je eden izmed najbolj raziskanih beta-glukanov, ki ga podpirajo številne klinične študije. Z eno kapsulo vsak dan učinkovito prispevate k podpori svojega imunskega sistema.

BetaGlukan junior sirup
Promocijsko gradivo / Medex

Sirup BetaGlukan Junior z beta-glukani, vitaminoma C in D3 ter cinkom je namenjen podpori imunskega sistema otrok od 1. leta dalje. Vsebuje med, hruškov sok in naravno aromo maline, zato ima odličen okus, ki ga otroci obožujejo.

Gelee royale super + D3 kapsule
Promocijsko gradivo / Medex

Učinkovita kombinacija matičnega mlečka in vitamina D3 za dvig dolgoročne imunosti sedaj tudi v kapsulah. Vsebuje 1000 mg matičnega mlečka in 400 IU vitamina D3.

BeeWell pastile; žajbelj & islandski lišaj ter ameriški slamnik & ingver
Promocijsko gradivo / Medex
Promocijsko gradivo / Medex

Rastlinski izvlečki in eterična olja delujejo blagodejno na ustno sluznico, grlo in žrelo. S štirimi pastilami na dan poskrbite tudi za vnos vitaminov C, D3, A in cinka, ki imajo vlogo pri podpori vašega imunskega sistema.

Magnezij + D3 napitek
Promocijsko gradivo / Medex

Popolna sinergija magnezija in vitamina D3 v okusnem napitku. Magnezij z vitaminom D3 je okusen napitek, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema in mišic.

Več o Medexu in novih izdelkih družine D poiščite TUKAJ.
Medex