Več je razlogov, zakaj boste hitro vzljubili sok iz pomaranče, manga in korenčka

Več je razlogov, zakaj boste hitro vzljubili sok iz pomaranče, manga in korenčka (foto: Rauch) Rauch
2. 5. 2022 Promocijsko sporočilo

Že spoznavna kapljica novega sadno-zelenjavnega soka iz serije Rauch Juice Bar ponudi bogat okus in naval svežine. Preplet treh univerzalno zdravih sestavin je točno to, kar vaše telo potrebuje za malce sočnega razvajanja. Sploh ob prihodu toplejših dni, ko bo le še več razlogov, da ta sadna slast postane vaš najljubši požirek nujno potrebne svežine.

Pomaranča. Mango. Korenček. Saj jih poznate. Glavni igralci številnih receptov za zdravo življenje. In ker na aktivni.si vedno iščemo nove dodatke k zdravemu življenju, ki so obenem slastni in osvežujoči, smo pogledali, kakšne prednosti skriva ta sadni trojček.

Imunski sistem vam bo hvaležen

V soku pomaranče, manga in korenčka ne manjka vitamina C - sok Rauch Juice Bar iz pomaranče, manga in korenčka namreč vsebuje 30 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina C. Obenem je korenček znan kot vir beta-karotena, kalija in mineralov, mango pa se lahko pohvali s proteini in ogljikovimi hidrati. Rauch Juice Bar iz pomaranče, manga in korenčka se tako brez težav prilega vaši vsakodnevni prehrani.

Rauch Juice Bar

Odlična osvežitev za vroče dni

Ko bomo zakorakali v tople poletne dni, bomo na vsakem koraku iskali primerno osvežitev. Svež, hladen požirek soka pomaranče, manga in korenčka izpolni vsa pričakovanja - kot osvežitev, kot priboljšek sredi aktivnega dneva ali kot sopotnik ob drugih vaših najljubših jedeh. Kozarec Rauch Juice Bar soka iz pomaranče, manga in korenčka se namreč odlično dopolnjuje z vašimi ostalimi obroki.

Pravi sopotnik v aktivnem življenju

Hiter požirek in potem takoj nazaj v akcijo! Prvovrstna kombinacija sestavin lahko sredi napornega dne pomaga telesu povrniti nekaj energije, zato je Rauch Juice Bar sok iz pomaranče, manga in korenčka odličen sopotnik ne glede na to, kam se odpravljate in kaj boste počeli. Lahko se vam pridruži zajtrku, lahko dopolni kosilo, brez težav pa vskoči tudi med obroki, ko le potrebujemo osvežilen priboljšek za nov zagon.

Ima pa Rauch Juice Bar sok še eno pomembno prednost - ujet je v nadvse lično, priročno plastenko, izdelano iz 100% reciklirane PET plastike (rePET), ker je v aktivno življenje vpeta tudi skrb za okolje.

Rauch

Za sončne dni

Že none so nas učile, da je korenček zdrav za naše oči, saj karotenoidi, ki se nahajajo v korenčku, igrajo pomembno vlogo tudi pri zaščiti oči pred sončnimi žarki in celo modro svetlobo, ki jo oddajajo zasloni. 

Za še več slastnih napitkov, ki vam bodo popestrili in osvežili zdravo življenje v prihajajočih poletnih dneh, se podajte v Rauch Juice Bar, kjer morda odkrijete vašo naslednjo najljubšo sadno kreacijo.