Vprašanje:

Hrana

V tujini sem imela težave, ker so v vseh živilih nevarni E-ji (npr. skuta! ), pa tudi po govedini. Piščanca nisem smela videti (opran s klorom, le kenguru in raca sta bila ok. Doma sem že 8 mesecev in mi vsakič slabo po izdelkih iz bele moke, teletini, salamah, jogurtu, kisli smet. , česniu, čebuli, kisu. Nikoli po bučah in cukinih. Hvala

Odgovor:

Bogdana,

lahko vam svetujem le, da se posvetujete z zdravnikom, lahko imate preobčutljivost na gluten, laktozo oziroma na več različnih snovi v prehrani. Zato vam lahko pomaga samo zdravnik in preiskave na katere snovi ste preobčutljiva.

Marko Mrak

www. osebnitrener. com

Odgovarja: Marko Mrak

Sprašuje: Bogdana

Tema: Prehrana

Oznake: prehrana, slabost

Odgovor objavljen: 11. november 2009.

← Nazaj na vsa vprašanja