Že 5. leto zapored bomo tekli za dober namen

12. 4. 2013 Promocijsko sporočilo

Na Formaratonu šteje vsak kilometer. Jure Košir letos že petič organizira dobrodelni družinski tek Formaraton, skupaj s trgovino Forma F+ in v sodelovanju s Timingom Ljubljana. V preteklih štirih dobrodelnih tekih se je zbralo ogromno število tekačev. In prav vsi so tekli za dober namen, saj so bila zbrana sredstva vedno namenjena pomoči potrebnim otrokom.

»Letošnji Formaraton je že peti po vrsti in upam, da se bo zbralo še več tekačev, ki bodo kilometre nabirali skozi ves dan. Vsak je dobrodošel! Rekreativni in profesionalni tekači, sprehajalci, drugi športniki, vsi, ki smo radi v naravi in ki z vsakim kilometrom prispevamo nekaj malega tistim malim borcem, tistim pravim ultramaratoncem, ki se vsak dan borijo. Vesel sem, da jim lahko skupaj pomagamo pri tem. Za dober namen lahko pretečete ali prehodite tudi samo en krog v Tivoliju ali pa se pomerite s tistimi tekači, ki vztrajajo celih osem ur. Vsak kilometer šteje je tudi tokrat naš slogan,« je povedal Jure Košir.

Dobrodelnost je zagotovo Juretovo vodilo

V tradicionalnem Formaratonu so prvo leto tekli za Rdeče noske, drugo leto za Sekcijo za Downov sindrom, tretje leto so razveselili Zvezo prijateljev mladine, ki je socialno ogroženim otrokom omogočila zimske počitnice v Kranjski Gori, lani pa so sredstva namenili obnovitvi stanovanja, ki je namenjeno staršem otrok, ki se zdravijo za rakom.

In tudi letos tečejo za isti namen.

»Vse otroške zgodbe me zadenejo. Želim si, da jim priskočimo na pomoč, ko se borijo z boleznijo. In zato sem se odločil, da bosta tako Formaraton kot tudi dobrodelni golf turnir Swingit, ki bo letos potekal že drugič, namenjena pomoči Ustanovi za pomoč otrokom z rakom.«

Radi tečete in je v vas vsaj malo dobrodelnosti?

Potem se 20. aprila od 9. ure naprej udeležite dobrodelnega 8-urnega teka Formaraton v Tivoliju, kjer je poskrbljeno tudi za najmlajše.

Formaraton je namreč namenjem prav vsem, vrhunskim in rekreativnim tekačem, odraslim in otrokom, je torej dobrodelna prireditev, pri kateri lahko sodeluje cela družina.

Prijave na: 5. tradicionalni dobrodelni tek FORMAraton