Oprema Promocijsko sporočilo

Vsestranski športni navdušenci pozor!

15. 9. 2017
Deli
Vsestranski športni navdušenci pozor!

Suunto predstavlja novo multišportno GPS uro SPARTAN TRAINER WRIST HR, s katero boste prekinili dnevno rutino. Izbira svobode je tvoja. Poišči nove izzive, uživaj v športu in najdi svežo motivacijo, za še boljše rezultate.

Radi tečete? Za vikend zaidete v hribe ali na kolo? Mogoče v slabem vremenu za svoj trening uporabite telovadnico, ali pokriti bazen?

Potem je novi SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR vaš idealen partner. Vadba z novim SPARTAN TRAINER je povsem enostavna in zabavna.

                   

POPOLN IZGLED, KI NAVDIHUJE in še VEČ …

Že ob prvem stiku boste navdušeni nad odličnim izgledom. Novi Spartan je občutno manjši in lažji od svojih predhodnikov, vendar ponuja vsestranske trening funkcije.

Občutek ure na zapestju, je zahvaljujoč silikonskemu paščku naravnost izvrsten. Med športno aktivnostjo in dnevnimi opravki pa vas prav gotovo ne bo ovirala, saj je tako lahka, da boste pogosto pozabili, da jo nosite.

                          

PRAKTIČNOST in ENOSTAVNA UPORABA

Športni avanturisti vseh vrst boste navdušeni nad izjemno enostavno uporabo. Poleg tega ima novi Spartan Trainer integrirano merjenje utripa na zapestju. Podatke o vaših gibih in srčnem utripu sprejema preko optičnih senzorjev, ki so produkt vodilnega proizvajalca na tem področju. Hkrati je kompatibilna tudi s klasičnim pasom za merjenje utripa.


PRIPRAVLJENI NA VSE ŠPORTE

Ura Spartan Trainer na prvi pogled deluje mestno, a je v svojem osrčju prava športnica.

GPS za natančno merjenje hitrosti, razdalje, tempa in višine, vam bo prišlo prav pri vseh športih. Da boste lažje ostali aktivni in formi, ura spremlja 24/7 aktivnosti korakov, kalorij in spanca. Ekrane si lahko prilagodite po svojih željah, prav tako funkcije, ki jih želite meriti pri posameznem športu. Ura ima 80 pred-nastavljenih športnih načinov. Navigacija poti vam bo omogočila brezskrbno raziskovanje v naravi in varno pot nazaj domov, skok v vodo in plavanje pa naj ne bo skrb, saj je ura vodoodporna do 50 m.

www.suunto.com, www.movescount.com