Tekačice, spet je tu: 16. dm tek za ženske!

Tekačice, spet je tu: 16. dm tek za ženske! (foto: dm tek promocijsko gradivo) dm tek promocijsko gradivo
21. 5. 2022

Druga junijska sobota bo letos rezervirana za ženske, ki bodo tudi tokrat zavzele Ljubljanski park Tivoli. Se boste pridružile?  

Letošnji program 16. dm teka prinaša kar nekaj novosti, za dobro razpoloženje udeleženk tudi po opravljeni tekaški preizkušnji pa bo poleg že tradicionalnih gostov Čukov letos poskrbela še Nina Pušlar.

Enaka ostaja proga na 5 km in 10 km, kjer se bodo lahko pomerile tekačice. A letos se obeta novost tudi na trasah. Hkrati bo potekal tudi t. i. trail tek, na katerem se lahko preizkusijo tako moški kot ženske. Gre za kategorijo razgibanega teka, ki ga označujejo vzdržljivost, nepredvidljivost in povišan adrenalin. Za vse tri omenjene teke je do 23. 5. enotna startnina, ki znaša 35 €. 

Najmlajši bodo svoje moči in tekaške spretnosti pokazali na brezplačnem Oskarjevem teku.

Sledi zabava ...

dm tek promocijsko gradivo

Na koncu vse udeležence čaka skupno druženje in praznovanje. Osrednji oder bodo zavzeli Čuki, že stari znanci dogodka, ki preverjeno poskrbijo za to, da si udeleženke lahko energijo povrnejo z njihovimi udarnimi ritmi. Mikrofon bodo ob 16. uri nato predali Nini Pušlar, ki bo temu enkratnemu sožitju ženske energije dodala piko na i. Njen nastop bo brezplačno na voljo tudi vsem tistim, ki morda niso največji privrženci teka, a bi vseeno radi bili del tega edinstvenega dne, ki povezuje tekaške navdušenke.

Več informacij preverite tukaj: dm tek