Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
marusamismas_1125_190419_vp

Foto: Promocijski material

V naslednjih desetih delovnih dnevih bo vrhunska atletinja Maruša, naša #vztrajam ambasadorka, prikazovala enostavne in zanimive vaje za moč in sproščanje. 

Še prej pa si preberi intervju z njo, da izveš, zakaj je gibanje tako zelo pomembno.

Kako bi naše bralce povabili, da se pridružijo »Izzivu z Marušo«, je kaj posebnega, kar bi morali vedeti in, kar bi jih zagotovo prepričalo, da se pridružijo?

Maruša: Res se splača biti športno aktiven, ker si fit in bolj zdrav, poleg tega pa te športna aktivnost sprosti in mentalno okrepi. Začni postopoma s preprostimi vajami. Pridružite se mi za zabavo. Bodimo skupaj športno aktivni!

Pridruži se izzivu z Marušo!

Izziv bo na ogled na facebook strani Banke SKB, kjer bodo v naslednjih dveh delovnih tednih, od ponedeljka do petka, s pričetkom v ponedeljek, 20. aprila, objavili 10 izzivov.

Maruša bo vsakič prikazala enostavne in zanimive praktične vaje za moč in vaje za sproščanje ter nam svetovala, kako se soočati z motivacijo, razpoloženjem in športnim udejstvovanjem v trenutni Covid-19 krizi. Izzivi bodo na ogled tudi na naših #vztrajam kanalih, na facebooku in na instagramu.

Vsi izzivi po dnevih so dostopni tudi na spodnjih povezavah:

#vztrajam motiviramo 20. april 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.