Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_795588460_m

Tole svetovno prvenstvo v počivanju pa je kot nalašč zate, kajne? Sedaj, ko smo na drugi polovici prvenstva je čas, da svoje užitke deliš tudi s svojimi najbližjimi, torej osebami, ki jih imaš najraje. S tvojo družino in s tvojimi prijatelji.

V družbi je boljše!

Naloge v katerih uživaš, je vedno dobro deliti z drugimi. Motivacija za izpolnitev aktivnosti bo zato še nekoliko večja. Vsako prvenstvo pa je boljše s pravo motivacijo, kajne?

Voda

Kaj pa, če bi si ti, tvoja družina in družba, privoščili čofotanje nekje v termalni vodi? To zveni kot pravo zabavno doživetje, ki ne vzame preveč energije! Prav nasprotno: energijo si s čofotanjem pridobivaš in jo potem lahko uporabiš pri vseh ostalih aktivnostih dneva.

Sprehod?

Lahko pa se s svojo ekipo ljubih oseb odpraviš na kratek sprehod po slikoviti pokrajini, ki je obdana s prečudovito naravo in obsežnimi vinogradi. Hodite lahko čisto počasi in se tu pa tam za hip tudi ustavite. Na koncu pa se predajte izbranim kulinaričnim mojstrovinam, ki vam jih lahko pripravijo v kakšni okoliški restavraciji.

Idej, predlogov ter nasvetov za uživanje ti verjetno nikoli ne zmanjka, morda pa je kakšna nova ideja padla tudi po branju tega članka.

Sedaj pa poglejmo, katerih pet aktivnosti te čaka v tretjem tednu Svetovnega prvenstva v počivanju.

Predlagane aktivnosti tretjega tedna Svetovnega prvenstva v počivanju:

 1. Z družino/družbo igraj karte!


  Igranje kart verjetno obožuješ. Za katero vrsto igre s kartami se boste skupaj z družino/družbo odločili, pa nam boš seveda moral/a poročati. Ne bo dovolj samo v besedi, ampak bo potrebno poslati tudi slikovno gradivo.

 2.  Z družino si poglej dober film!


  Gledanje filma je zagotovo ena tvojih najljubših aktivnosti. Tokrat si skupaj z družbo poglej film, ki ti je najbolj všeč. Ali pa je najbolj všeč kateremu od drugih članov ekipe! Še boljša ideja pa je ta, da si skupaj pogledate VSE filme, ki jih imate člani družbe najraje. Potem pa sporoči, kolikšna je bila skupna minutaža! Pa uživajte!

 3.  Prijatelje povabi na kavo!


  Pitje kave s prijatelji je pravi užitek, kajne? Da bo pitje kave še bolj zabavno, si osmisli prav posebno lokacijo, kjer boste to počeli. Nato nam lokacijo tudi poslikaj. Bolj bo lokacija odbita in posebna, bolj zabavno bo. Zate in za nas!

 4. Igraj se Človek ne jezi se/Štiri v vrsto!


  Najraje kar s svojim najboljših prijateljem! Vsak ima na svetu svojo najljubšo osebo. Verjeto tudi zaradi skupnih interesov. Z izbranim prijateljem odigraj nekaj partij igre Človek ne jezi se. Lahko pa se skupaj odločita raje za Štiri v vrsto. Še bolje pa bo, če se lotita kar obeh iger.

 5. Svojega/o prijatelja/ico povabi na nedeljsko kosilo!


  Verjetno si že kdaj poslušal/a očitke svojega najboljšega prijatelja ali svoje najboljše prijateljice, da zanj/zanjo nikoli ne najdeš dovolj časa? Tokrat si boš verjetno pridobil/a vse pike za nazaj, saj ti predlagamo, da to nedeljo svojega prijatelja ali prijateljico povabiš na kosilo. Seveda lahko tudi kar celo družbo! Izberi primerno restavracijo ali pa kosilo pripravi kar doma. Pa dober tek!

Tako! Sedaj pa se loti avtivnosti in ko opraviš vse, ni nujno, da po napisanem vrstnem redu, pa nam pošlji kakšen foto utrinek. Aktivnost pofotkaj, objavi na svojih družabnih omrežjih in označi z #vztrajam.

#vztrajam motiviramo 20. avgust 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.