Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_625950947_m

Foto: Shutterstock

Prišel je čas, da se zlekneš v posteljo! Skupaj nam je uspelo namreč priti v zadnjo četrtino svetovnega prvenstva v počivanju. Medtem ko udobno ležiš oziroma počivaš na svojem priljubljenem mestu, razmisli o tem, kaj se ti je v letošnjem letu lepega pripetilo.

Kaj je za nekoga lepo in kaj ne, je seveda odvisno od vsakega posameznika posebej. Upamo, da se ti je v tem letu pripetilo več lepega kot ne. Mogoče bi bilo najbolje, da si vse skupaj kar napišeš na list papirja. Tako najlaže vidimo, česa je več.

Družinski uspehi

Verjetno se ti je kaj lepega in uspešnega pripetilo tudi v povezavi s tvojo družino. Menimo, da je verjetno to največji uspeh zate. Morda ste v družino dobili novega družinskega člana. Morda si v povezavi s tem izvedel/a kako veselo novico. Vse, kar je povezano s tem, si zapiši.

V službi!

Ne pozabi pomisliti tudi na to, kaj se ti je v letošnjem letu dogajalo na delovnem mestu ali pa v šoli. Morda je bilo na vidiku kako napredovanje, prav posebno izobraževanje, ki ti je prineslo točke ali pa samo ustna pohvala tvojih nadrejenih. Prav vse šteje!

Ljubezen!

Pomisli tudi, kaj se ti je lepega zgodilo na tvojem ljubezenskem področju. Verjeno samo lepe stvari, kajneda? Morda si stopil/a v zakonski stan, morda si se na novo zaljubil/a ...

Tudi slabo je za nekaj dobro!

Enako sedaj pomisli za vse, kar se ti je slabega zgodilo v povezavi s tvojimi najbližjimi, na delovnem mestu … Upamo, da je bilo tega čim manj.

Sedaj pa poglejmo, katerih pet aktivnosti te čaka v četrtem tednu Svetovnega prvenstva v počivanju.

Predlagane aktivnosti četrtega tedna Svetovnega prvenstva v počivanju:

 1. Uredi foto album s poletja!


  Ker si uživaška duša, si poletje verjetno preživel/a precej dopustniško. Ne dvomimo niti v to, da si se med uživanjem neštetokrat fotografiral/a. In sedaj je napočil čas, da izbereš vse naj fotografije in jih primerno urediš v svoj foto album, ki naj ima prav posebne platnice.

 2. Načrtuj zimske počitnice in novo leto!


  Verjamemo pa, da si že s polovico misli na zimskih počitnicah in tudi pri misli, kam boš odšel/a za novo leto. Na list napiši vse destinacije, ki si jih želiš obiskati pozimi. Obkljukaj tiste, za katere meniš, da so uresničljive.

 3. Naredi bucket-list!


  Verjetno veš, kaj pomeni bucket-list. To je seznam stvari, ki si jih želiš v življenju narediti. Tvoja naloga je, da napišeš vsaj 10 stvari, ki jih nadvse želiš storiti do konca svojega življenja. 

 4. Na list napiši pet najljubših in pet najslabših trenutkov v letošnjem letu!

  Pogled nazaj v preteklost je včasih koristen zato, da potem veliko lažje ter z večjim zagonom načrtujemo za prihodnost. Napiši si vse svoje načrte. Za obdobje najmanj enega leta. Posezi prav na vsa področja, od zasebnosti in družine do službe.

 5. Naredi seznam zdravih jedi, ki jih boš vključil/a na jedilni list!


  Ker je zdrava hrana vedno bolj pomembna in ker nanjo damo vedno več pozornosti, se boš tudi ti lotil pisanja seznama tovrstnih jedi. Na list napiši vsaj 5 jedi, ki bodo prepričale tudi nas.

Naloge ti verjetno niso pretežke, kajneda?  Kar veselo na delo. Naši ekipi pa ne pozabi poslati veselega poročila. Aktivnost tako pofotkaj, objavi na svojih družabnih omrežjih in označi z #vztrajam.

#vztrajam motiviramo 27. avgust 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.