Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0313086942

Foto: Profimedia

Odlično nam gre! Izbrali smo še zadnjih pet najboljših #vztrajam objav junija in že hitimo proti juliju. Najprej pa si poglej, katere objave so med najboljšimi prejšnjega tedna.

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 

STRAHOVI. Pišem o svojih strahovih. O tem kako daleč gre strah in kje ga več ni. Ne filozofiram o strahu iz udobnega fotelja. Niti ne sedim na stolu za mizo, ko to pišem. Niti ne iščem pravih besed in oblike, ko zapisujem. Dovolim si le, da gre iz mene. Samo spuščam ... V ležečem položaju. V postelji. Drugače ne gre. Strah nima solznih oči! Strah jemlje moč za novi vdih. In ravno v tem momentu se ROJEVA MOČ! Razumete, razumete sedaj zakaj je strah prisoten? Zaradi njega postajamo močnejši. ➡️➡️Moj BLOG najdete v bio. Link. . . . . #zapis #strah #endlesslove #motherdaughter #motherhood #dontgiveup #staystrong #neobupaj #gremonaprej #vztrajam #inspiracija #slovenija #slovenscina #jogasvet #ourmoment #trenutek #jogavita

A post shared by Katja Valic (@joga_vita) on

 

#vztrajam

A post shared by Matjaž Oven (@matjazoven) on

#vztrajam motiviramo 2. julij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.