Detox vikend z Dr. Lejlo Kažinić Kreho

Detox vikend z Dr. Lejlo Kažinić Kreho (foto: Tomislav Čuveljak) Tomislav Čuveljak
25. 4. 2013 Promocijsko sporočilo

Med 10. 5. in 12. 5. 2013 v Hotelu Terme poteka »Exclusive Detoks Vikend«, ki sta ga posebej za vas pripravila Terme Čatež in svetovno priznana nutricistka Dr. Lejla Kažinić Kreho.

LejlaDr. Lejla Kažinić Kreho je zdravnica in nutricionistka, svoje poznavanje nutricionistike je pridobila v Veliki Britaniji na ugledni londonski univerzi Kings College, kjer je magistrirala iz klinične nutricionistike.

Po vrnitvi na Hrvaško od leta 2003 vodi prehrambeno in dietno svetovalnico Nutrimen in piše za vse vodilne hrvaške dnevnike ter revije.

Znana je tudi kot avtorica številnih knjižnih uspešnic na temo zdrave prehrane, med drugim tudi knjige Prehrana 21. stoletja.

Predvsem se je posvetila Sredozemskemu načinu prehrane, saj pravi da le ta varuje srce in zmanjšuje obolevnost za kroničnimi boleznimi, kot so bolezni debelega črevesa in kadriovaskularne bolezni, med drugim pa zmanšuje tudi tveganje za nastanek sladkorne bolezni in varuje pred obolevanjem za rakom na dojki.

Očistite svoje telo še pred poletejem

Privoščite si zaslužen odmor ter očistite svoje telo še pred poletjem na »Exclusive Detox Vikendu«, ki vam za 199 € ponuja: 2 nočitvi v Hotelu Terme****, 3 dni kopanja v hotelskih bazenih in na zimski ter poletni Termalni rivieri, jedi po izbranih receptih Dr. Lejle, nutri predavanje in delavnica, jutranje razgibavanje s Plesno zvezdo Katarine Venturini, neomejena uporaba savne in fitnessa...

Prvih 20 prijavljenih pa čaka prav posebna nagrada: najnovejša knjiga Dr. Lejle »DIJETA 21. STOLETJA« in wellness presenečenje.

Več informacij o programu na spletni strani: www.terme-catez.si

Foto: Tomislav Čuveljak