Izbiramo NAJBOLJ┼áE lepotne ­čĺů­čĆ╝ izdelke najslab┼íega leta "ever" (prihajajo COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2021)

Izbiramo NAJBOLJ┼áE lepotne ­čĺů­čĆ╝ izdelke najslab┼íega leta "ever" (prihajajo COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2021) (foto: Cosmopolitan uredni┼ítvo) Cosmopolitan uredni┼ítvo
7. 4. 2021

┼áibile so se kopalni┼íke police, rodil se je ÔÇŽ Cosmopolitan Beauty Awards 2021!

Ko smo po nekajmese─Źnem zape─Źkarstvu ┼że skoraj unov─Źile garancijo za
kav─Ź, smo dekleta z lepotnega Cosmo uredni┼ítva v minulih tednih z enosmerno karto odpotovale v doma─Źo kopalnico.

Tole so zapisale na cosmopolitan.si:

Ves svoj ─Źas smo tako posvetile testiranju lepotnih novosti zadnjega leta in se ┼że skoraj atletsko pripravile na Cosmopolitan Beauty Awards 2021, ki bo kmalu ugledal lu─Ź sveta. Predstavlja┼í si ga lahko kot kompas, ki te usmerja v vrve┼żu lepotnega dogajanja in povzema najbolj┼ía kozmeti─Źna odkritja preteklega leta.

Na na┼íem lepotnem popotovanju so se nam pridru┼żili tudi strokovni ┼żiranti, ki so ┼że vrsto let uveljavljena imena slovenskega lepotnega parketa! Obljubimo ti, da jih bo┼í spoznala prav kmalu, do takrat pa imamo zate novi─Źko!

Kot na┼ío ─Źastno ┼żirantko medse vabimo prav tebe, glas za svoje favorite med nominiranci pa bo┼í lahko oddala od 29.4 do 9. 5. 2021. Tvoja edina naloga je, da do takrat spremlja┼í cosmopolitan.si, 29.4 pa se ne pozabi ustaviti v tebi najbli┼żji trafiki, kjer te bo pri─Źakal sve┼ż izvod Cosmopolitan revije z vsemi objavljenimi nominiranci.

Pssst! ­čĄź Res ne zamudi naslednje ┼ítevilke Cosmopolitana, v kateri bomo razkrili vse nominirance. Potrebovali bomo tudi tvoje glasove!┬á

Pripravili: Ajda Gregorc in Nina Skok

Fotografije: Cosmopolitan uredništvo, GIPHY