Napovejte prehladu hud boj. Kako? S pomočjo narave!

Napovejte prehladu hud boj. Kako? S pomočjo narave! (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 1. 2017 Promocijsko sporočilo

Prehladi, različne oblike viroz, boleče grlo in zamašen nos so naši zvesti spremljevalci v teh hladnih zimskih dneh. Če ne gre za hujše bakterijske okužbe, si lahko pomagamo kar sami z različnimi naravnimi izdelki.

V boj proti prehladu s pomočjo narave: z ameriškim slamnikom, dihnikom, eteričnimi olji evkaliptusa, bora, ciprese in belega timijana

Med naravne izdelke, ki nam pomagajo pri lajšanju prehladnih obolenje sodijo tudi vrhunska prehranska dopolnila na bazi zelišč Sanagol italijanskega proizvajalca Phyto Garda, ki vsebujejo mnoge naravne učinkovine. Slovenskim kupcem jih predstavlja podjetje Medisanus.

Lažje boste spali

Balzamični gel Sanagol je namenjen vsej družini, saj z eteričnimi olji evkaliptusa, bora, ciprese in belega timijana hitro odmaši nos, s tem pa poskrbi, da zvečer lažje zaspite. Gel rahlo vtrite v predel prsnega koša ali v kožo na stopalih pri majhnih otrocih.

Olajšanje za boleče grlo

Otroku, ki ga praska po grlu, ponudite zeliščni sirup s propolisom Sanagol Muco Tuss Junior. V njem so ameriški slamnik, ki krepi imunski sistem, slez, ki blagodejno vpliva na grlo, ter zelišča dihnik, rosika in grindelija, ki krepijo delovanje sluznice. Otrokom pomaga tudi pršilo za grlo Sanagol Junior, ki vsebuje med, izvlečke ognjiča in timijana, navadnega dihnika ter propolis za blaženje vnetij.

Eterična olja, ki čistijo in vlažijo zrak

Ko je zrak suh, ne pozabite na eterična olja Gisa Respiro in Respiro Kids (za otroke), ki brez draženja nosne sluznice sproščajo dihalne poti. V kombinaciji z aroma razpršilniki tudi čistijo in vlažijo zrak, vi pa boste lažje zadihali.

Ultrazvočni vlažilniki zraka bodo v kombinaciji z eteričnimi olji poskrebli, da boste lažje zadihali.

Phyto Garda je vrhunska znamka prehranskih dopolnil, kjer gresta narava in tehnologija z roko v roki, izdelki Sanagol pa so na voljo v spletni trgovini podjetja Medisanus http://www.trgovina-medisanus.si/.