Hitra pomoč za že oslabljen imunski sistem

Hitra pomoč za že oslabljen imunski sistem (foto: Profimedia) Profimedia
24. 10. 2019 Promocijsko sporočilo

V Medexu verjamejo, da je pomembno najti čas zase. Zato so to jesen razširili nabor izdelkov, ki pripomorejo k podpori imunskega sistema.

Preventiva za ohranjanje močnega imunskega sistema je izredno pomembna zlasti v prehodnem jesenskem času, a nam zanjo velikokrat zmanjka časa ali motivacije.

Tokrat so za to poskrbeli pri Medexu, saj so na police postavili tudi rešitve, ki priskočijo na pomoč, ko se nas že nekaj loteva.

Preženite Cold & Flu in BeeWell to jesen!

Cold & Flu - hitra pomoč za že oslabljen imunski sistem

Cold & Flu je instant napitek, ki ga priporočajo tudi naši smučarji. Namenjen je hitri pomoči že oslabljenemu imunskemu sistemu z dodanimi vitamini, minerali in naravnimi izvlečki.

Napitek je brez konzervansov in umetnih arom, a z odličnim okusom črnega ribeza.

BeeWell - proti ščemenju v grlu

Pršila, ki so jih v Medexu razvili pod novo blagovno znamko. Predstavljajo učinkovito rešitev za ščemenje v grlu, ki je vedno pri roki!

Z njimi Medex nagovarja aktivno, urbano ciljno skupino, ki je nenehno pod časovnim pritiskom in si zase redko vzame čas.

BeeWell so voljo v treh legendarnih okusih:

  • ameriški slamnik in ingver,
  • žajbelj in islandski lišaj ter
  • smrekovi vršički in evkaliptus.
Sirup Železo C + folna kislina - da se izognete utrujenosti

Medeni sirup z matičnim mlečkom in sokom rdeče pese za rdeče krvničke in hemoglobin, ki je odličnega okusa.

Namenjen je delovno aktivnim, športnikom, otrokom v obdobju rasti, ženskam v času menstruacije, nosečnicam in doječim materam, vegetarijancem in tistim, ki si želijo izogniti utrujenosti.

Iz zakladnice čebeljega panja

Pri Medexu verjamejo, da bodo jesenske novosti, ki so plod skrbnega razvoja razvojne ekipe, dopolnili namen naših prehranskih izdelkov iz zakladnice čebeljega panja.

Najdragocenejši med njimi je matični mlečekGelée Royale.

Medexova razvojna ekipa je pred časom v sodelovanju s Fakulteto za vede o zdravju, Univerze na Primorskem izvedla klinično študijo, ki je bila mednarodno objavljena in je dala osupljive rezultate.

Raziskava je potrdila, da učinki matičnega mlečka presegajo zgolj utrjevanje imunskega sistema.

Več informacij na medex.si