Obišči App store, naloži aplikacijo @life in zadeni 10.000 dolarjev

7. 5. 2013 Promocijsko sporočilo

Na priljubljenem Applovem spletnem marketu poteka promocijska nagradna igra Odštevanje do 50. milijardte naložene aplikacije. Ker bo kmalu sneta 50. milijardta aplikacija, se želijo v Applu svojim kupcem zahvaliti in so tako pripravili nagradno igro, preko katere lahko osvojite 10.000 dolarjev vredno darilno kartico App Store.

Sedaj je torej še en razlog več, da si naložite mobilno aplikacijo @life, s katero se boste naučili sistematično soočati se s stresom, ki je postal stalnica sodobnega življenja.

Aplikacija @life

Nagradna igra pa ponuja še nekaj manjših nagrad, namreč po naloženi 50. milijardti aplikaciji bodo prvim petdesetim obiskovalcem, ki bodo naložili aplikacijo, podarili 500 dolarjev vredno darilno kartico App store.

Torej, če bi radi preizkusili svojo srečo obenem pa poskrbeli za svoje zdravje, vabljeni, da obiščete Applov spletni market, si namestite aplikacijo @life in jo preizkusite, saj s tem poskrbite za svoje zdravje na celovit način.

Aplikacija @life skozi štiri glavne korake vodi uporabnika do končnega cilja, boljšega počutja in zdravja. Uporabniku svetuje dnevno spremljanje telesnih parametrov ter redno izvajanje športnih vaj in psiholoških tehnik.

Aktivnosti lahko beležite z mobilnim telefonom ali drugo napravo, ki omogoča spremljanje vadbe in telesnega stanja. Na podlagi izvajanja programa sistem vodi dnevnik in sproti oblikuje nazorno grafično predstavitev napredka, ki temelji na preverjenih metodah psihologije, medicine in športa.

Več o tem: www.alife.eu.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri