Lahko svoje cilje dosežete z igro? Sara Isaković vam zaupa, kako (VIDEO)

Lahko svoje cilje dosežete z igro? Sara Isaković vam zaupa, kako (VIDEO) (foto: Sara Isaković promocijsko gradivo) Sara Isaković promocijsko gradivo
20. 5. 2022

Sara Isakovič je predstavila nov produkt za doseganje ciljev. V tej obliki se vam bo zdelo, da lahko dosežete čisto vse, tudi tisto o čemer ne upate sanjati. 

Imate radi namizne igre? Potem imamo dobro novico: sedaj obstaja igra tudi za doseganje vaši ciljev! In to mislimo dobesedno. 

Igro Od sanj do cilja je zasnovala naša uspešna plavalka in diplomirana psihologinja Sara Isaković z namenom, da bi si več ljudi resno postavilo cilje. Oblikovanje postave, napredovanje v karieri, boljši partnerski odnosi, ... Vsi imamo želje in osebne cilje. Dajejo nam smisel in občutek za smer v življenju, zato smo posledično bolj osredotočeni, motivirani in predani svojemu delu. Ko razčlenimo cilje na manjše korake, izboljšamo svojo samozavest in dobimo občutek, dazmoremo. Že majhen korak v pravo smer nam da močan občutek zadovoljstva.

Zakaj igra Od sanj do cilja?

Sara Isaković promocijsko gradivo

"Ker bi rada, da bi se vsi naučili pravilnega postavljanja ciljev sem iskala način, ki bi širši množici na zanimiv in razumljiv način predstavil najpomembnejše tehnike za uspešno doseganje ciljev. Nastala je igra “Od Sanj do Cilja”-psihološko orodje za uresničevanje sanj v obliki zabavne namizne igre. Z znanstveno podprtimi procesi nas vodi in pomaga, da ustvarimo svojo prihodnost in živimo srečnejše ter polno življenje.

Verjamem, da bi vsem nam že to, da ugotovimo česa si iskreno želimo, dalo večji smisel in nam močno izboljšalo kvaliteto življenja. Tudi če cilja ne dosežemo, že to, da ga imamo, osmisli naše življenje in poveča motivacijo, kar posledično zviša kvaliteto našega življenja," je pojasnila Sara. 

Več preverite v videu, kjer najdete eno od Sarinih predavanj. 

Sara je o sebi povedala, da si je že pri 12. letih prvič resno zastavila cilj: tekmovati na olimpijskih igrah. "Pri 16-ih letih mi je, kot najmlajši slovenski olimpijki, tudi uspelo. Spoznala sem, da sanje lahko dosežem tako, da si upam zastaviti visoke cilje in da višje, ko sežem, več lahko dosežem. Zato je bila naslednja vizija osvojiti olimpijsko medaljo."

Kako igra poteka? 

Sara Isaković promocijsko gradivo

Skozi igro boste na zabaven način pridobili znanje o optimalnem zastavljanju ciljev in se naučili, kako celoten proces dojemajo naši možgani. Dobro začrtana vizija, majhni izvedljivi koraki in razvoj močne volje so vse, kar potrebujete za uspeh. 

Popeljala vas bo na potovanje po deželi, v kateri vsaka pokrajina predstavlja eno pomembno področje za postavljanje in doseganje osebnih ciljev. V približno dveh urah boste korak za korakom v celoti razvili svoj akcijski načrt in močne psihološke prijeme, s pomočjo katerih boste ostali motivirani in samozavestni pri uresničevanju svojega cilja.