Ste že skoraj obupali nad zaobljubami? Začnite s 7-dnevnim programom dobrih navad!

Ste že skoraj obupali nad zaobljubami? Začnite s 7-dnevnim programom dobrih navad! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2022

Naj to ne bo še eno leto, ko ste si zastavili pretežke zaobljube, ki so zato ostale neizpolnjene. Naj vam pri tem pomaga trenerka in učiteljica joge Katja, ki je pripravila poseben program, primeren za vsakogar, ki išče priložnost za nove začetke, spremembe in načrtovanje zdravih navad.

Koliko dobrih navad sedaj vključite v dan? Nekatere ste zagotovo že tako dobro usvojili, da vam ne predstavljajo večjih težav, delate jih avtomatsko. Za to ste seveda potrebovali več kot nekaj dni po novem letu, celo več kot en mesec. Tudi tokrat ne obupajte prehitro. Konec koncev ne potrebujete novega leta, da bi naredili nekaj dobrega zase. To lahko storite kadarkoli začutite, da telo potrebuje več pozornosti. 

Da začetek ne bi bil pretežek in boste ohranili motivacijo, svetujemo, da se lotite krajših in izvedljivih programov, ki vam bodo dali zagon za naprej. Enega takšnih je pripravila Katja - nekdanja tekmovalka v športnem plezanju, trenerka, učiteljica joge in mamica dveh malčkov, ki išče ravnovesje znotraj družinskih in službenih obveznosti ter poudarja vrednost minut, ki jih ne glede na obveznosti, namenimo samo sebi - svojemu umu in telesu. 

7 DNI DOBRIH NAVAD

Katja Planinc

Katja v brezplačnem programu deli recept, torej prvi korak, ki vam bo pokazal in olajšal pot. Bojni plan, ki vam bo pomagal razumeti moč navad, naučil vztrajati, prilagajati in načrtovati rutino, ki bo bistveno vplivala na samopodobo in  psihofizično počutje.

Kot je zapisala v programu, je to priložnost, da na lastni koži občutite, kako že majhne pozitivne navade vplivajo na psihofizično počutje. Dokažite si, kot rada poudari Katja, da dobre navade ne jemljejo vašega časa, ampak vam ga podarijo.

In ne skrbite, če imate natrpan urnik in nimate možnosti, da ste vsak teden ob istem času na istem mestu, ali če začnete s polnim zanosom, potem pa kmalu motivacija izpuhti. Oboje se je zgodilo tudi Katji, zato je najprej zase in za svoje bližnje ustvarila program dobrih navad, potem pa ga razširila tudi med svoje vadeče in ostale, saj se je veliko ljudi soočalo s podobnimi težavami. 

Brezplačen program 7 DNI DOBRIH NAVAD vključuje:
  • nasvete, kako oblikovati zdrave, pozitivne navade, kako ostati motiviran in predvsem kje in kako začeti
  • 10 različnih vodenih video vsebin, ki jih lahko nadgrajujete
  • natančen tedenski plan 
  • večstopenjski prikaz izvedbe vaj za različne intenzivnosti
  • dnevnik 7 dni DOBRIH NAVAD, ki ga lahko prenesete na svoj telefon, tablico ali računalnik 
  • dve glasbeni playlisti, ki bosta še dodatno polepšali vaše gibalne navade

Prijavite se TUKAJ

Če bi radi redno gibanje vnesli v svoj vsak dan, lahko na spletni strani Pri Katji doma najdete več različnih online joga in fit programov, različnih intenzivnosti in dolžin. In naj vam prihranimo izgovore, če se odločite za vadbo od doma: za mesečno naročnino lahko telovadite vsak dan ob urah, ki ustrezajo vam in izberete vadbo za svoje trenutno počutje in čas, ki ga imate na voljo. S pravilno izbiro vadbe lahko preženete tudi fizično in mentalno izčrpanost ter celo dvignete nivo energije!