6 znakov, da MORATE upočasniti – ker vaše telo in um to ta trenutek nujno potrebujeta!

6 znakov, da MORATE upočasniti – ker vaše telo in um to ta trenutek nujno potrebujeta! (foto: pexels) pexels
28. 2. 2022

Šest subtilnih znakov, da morate malce upočasniti – ne prezrite jih! To vam bo pomagalo, če vas skrbijo napačne odločitve ali ignoriranje pomembnih vidikov svojega življenja.

1.

Vaše zdravstveno stanje in počutje se nepričakovano spreminja. Če ste na splošno zdravi in nikoli niste imeli resnih težav, zdaj pa se je začelo vaše zdravje ali počutje nenadoma slabšati, je vredno razmisliti, kaj povzroča te spremembe. Je to morda vaš nezdrav življenjski slog? Če pa skrbite zase in se vaše zdravstveno stanje prav tako spreminja, razlog morda sega tudi dlje od življenjskega sloga. Morda se morate pogovoriti s strokovnjakom.

2.

Nenehno doživljate sinhronost. Carl Jung, eden prvih sodobnih raziskovalcev sinhronosti, je močno verjel v to, kar je sam v svojih raziskavah označil kot 'pomembna naključja'.

Tako denimo dva naključna dogodka nimata neposrednega vpliva drug na drugega, ampak sta smiselno povezana. Primer: razmišljate o starem prijatelju, s katerim se niste slišali že leta. Vaš drugi prijatelji vam kmalu za tem pove, da se je spraševal, kaj se je prijatelju, o katerem ste pravkar razmišljali tudi sami, zgodilo. Nato se po naključju srečate v nakupovalnem centru.

3.

Vse postaja slabše in težje. Kljub vloženemu trudu vsak dan naletite na številne ovire. Ali pa se situacija v službi nenadoma spremeni.

4.

Intuicija. Intuicija je občutek nerazložljivega spoznanja. T. i. AHA trenutek. In ni logične razlage, zakaj se je ta občutek pojavil. Če se je začel pojavljati takšen nerazložljiv občutek, ki pravi, da morate upočasniti, ga ne ignorirajte več, prisluhnite.

5.

Ponavljajoče se misli ali občutki, ki se prej niso pojavljali. Vse, kar se ponavlja, je lahko tudi čisto naključje – vendar je vredno razmisliti o nekaterih mislih ali občutkih, ki so morda malce neobičajni.  

6.

Vse se zdi prisiljeno. Če ugotovite, da je vse, kar počnete, nesmiselno ali se ne počutite navdihnjeno, tudi če dajete vse od sebe, je čisto mogoče, da morate upočasniti in ponovno oceniti, zakaj pravzaprav počnete to, kar počnete.

Prirejeno po: www.realitymanifestation.com

Preverite: