Zakaj bi morali z novoletnimi zaobljubami o športu začeti že danes?

1. 11. 2019

Decembra še nekaj časa ne bo, mi pa že pišemo o novoletnih zaobljubah? Z nekaterimi je pač dobro začeti prej, da jih boste tokrat resnično izpolnili. 

Slika 1/4

Prepričali vas bomo, da si letos že prej zadate zaobljube glede športa in jih začnete pridno izpolnjevati. Januarja boste na zelo dobri poti, da jih v prihodnjem letu do potankosti izpolnite.

UŽIVAJTE V PRAZNI TELOVADNICI

Januarja so fitnesi nabito polni, saj si vsi želijo leto začeti pravilno. Število telovadcev sicer po nekaj mesecih upade, pa je vseeno nadležno iskati primeren termin, ko naprave ne bodo tako zasedene in boste imeli na voljo več kot nekaj centimetrov prostora za trening.

Sedaj imate odlično priložnost, da dodobra spoznate vse naprave in si naredite načrt treningov. Za začetek se lahko posvetujete s trenerjem (ki jih bo v tem času v izobilju) in kasneje nadaljujete sami. Tudi če boste januarja kdaj opravili trening doma, da bi se izognili gneči v fitnesu, boste natanko vedeli, kaj početi in manj verjetno vadbo izpustili.

profimedia

Prispevek pripravila: A. H. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri