To je 5 stvari, ki jih potrebujete na aktivnem poletnem dopustu

To je 5 stvari, ki jih potrebujete na aktivnem poletnem dopustu (foto: Profimedia) Profimedia
24. 7. 2020 Promocijsko sporočilo

Kopalke ali športna oblačila so spakirana, denarnica je napolnjena z ustrezno valuto, osebna izkaznica na dosegu rok in vsi družinski člani so prešteti. Imate vse, kar potrebujete?

Pakiranje zna biti stresno opravilo, ne glede na to, če se odpravljate na vikend izlet ali pa boste odsotni daljše obdobje. Ker včasih pozabimo na tisto najnujnejše, smo za vas zbrali nekaj stvari, ki tokrat ne smejo manjkati v kovčku. 

1. Obliži 

Tako logična, a velikokrat pozabljena oprema so zagotovo obliži. Za žulje od neudobne obutve ali za odrgnine, ki nastanejo ob skakanju v vodo - ne pozabite spakirati različnih velikosti in naj bodo vodoodporni.

2. Prenosna baterija za elektronske naprave

Čeprav se na dopustu radi odklopimo od službenih obveznosti in družbenih omrežij, pa je dosegljivost za nujne primere in povezanost v primeru nezgode še kako dobrodošla. Ko na poti ni možnosti, da bi telefon priključili direktno v vtičnico, vam bo prišla prav prenosna baterija.

3. Krema z zaščitnim faktorjem

Sončni žarki lahko na naši koži pustijo nevidne poškodbe in zoprne opekline, zato ne pozabite na ustrezen faktor in redno nanašanje sončne kreme, še posebej, če se lotevate aktivnosti v vodi, ki bo zaščito zmanjšala.

4. Dežnik

Vreme je nepredvidljivo, zato na dopust vzemite tudi dežnik ali dežni plašč, ki vas bo zaščitil v manj sončnih dneh. 

5. Zaščita pred komarji

Poletje in vlažnost zraka prineseta tudi veliko število komarjev, njihovi piki pa so skupaj s srbečico nadvse zoprna zadeva, zato ne pozabite niti na repelente za odganjanje mrčesa in hkrati izdelke za nego po piku, če do tega pride.

Promocijsko gradivo

Priporočamo vam izdelke Autan Family Care, ki so primerni za celotno družino, zahvaljujoč posebni formuli losjona ali spreja s koruznim škrobom pa ne mastijo kože, so prijetnega vonja in odganjajo komarje do 4 ure. 

Za najbolj aktivne

Če se v naravi zadržujete dlje časa, ste telesno aktivni in se pri tem znojite, bo za vas še bolj primeren Autan sport, ki je namenjen prav tistim, ki se pred komarji želijo zaščititi tudi na aktivnem dopustu.

Promocijsko gradivo
Ko vseeno pride do pika

Če ste pozabili na (ponoven) nanos repelenta proti komarjem, pa lahko za komarjev pik poskrbite tudi po pripetljaju. Autan Dopopuntura gel po piku insektov bo ublažil srbečico in oteklino, ki jo običajno pusti komarjev pik.

Izdelki Autan so na voljo v lekarnah ter vseh večjih trgovinah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sezona brezzz skrbi (@sezonabrezzzskrbi) on