Rebel Wilson želi do konca leta tehtati vitkih 75 kilogramov: česa se drži?

Rebel Wilson želi do konca leta tehtati vitkih 75 kilogramov: česa se drži? (foto: profimedia) profimedia
8. 9. 2020

Igralka Rebel Wilson je leto 2020 proglasila za leto zdravja in se skupaj s trenerjem lotila hujšanja. Zaradi zelo pomembne vloge je določila, da bi rada ob koncu leta tehtala 75 kilogramov.

40 letna Rebel na Instagramu ves čas obvešča svoje sledilce, kako poteka njeno hujšanje in tako zelo rada objavi kakšno fotografijo s treninga:

»Zelo trdo delam, ampak sem zelo motivirana. Vsak dan se moram potruditi, da jem zdravo in treniram, a sem zadovoljna, polna energije in zelo motivirana. Moje zdravo leto poteka po načrtih, s trenerjem Jonom Castanom sva zelo zadovoljna,« je samozavestna igralka, ki je odlična predvsem v komedijah.

In kaj vemo o tem, kako hujša zvezdnica Rabel?
  • Kilograme je začela izgubljati že med snemanjem muzikala Cats.
  • Izogiba se sladkorju in hitri prehrani.
  • Drži se metode Mayr (www.vivamayr.com), ki začne vsako dieto z odvajanjem od sladkorja in kave, njihov moto pa ni hujšanje, ampak nov način življenjskega sloga.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Closer each day... 🎶

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

  • Trenira prav vsak dan!
  • Vsak dan naredi vsak 10.000 korakov. Tudi če ob 22.00 zvečer ugotovi, da jih ima le 9.000, se takoj spravi na noge in naredi še tisoč korakov.
  • Rada trenira kot najbolj jekleni moški. Na primer, dviguje velike gume od tovornjakov ter boksa.
  • Za trening uporablja tudi TRX, neelastične trakove, saj tako krepi svojo moč in koordinacijo.
Po poročanju portala People se je zvezdnica lotila hujšanja po metodi Mayr, ki odpravlja intoleranco na hrano, zmanjšuje vnos sladkorja, spodbuja, da počasi jemo vsa živila, krepi imunski sistem in zmanjšuje vnetja.