SESTAVINE ZA 4 SLADOLEDE:
1 majhna banana (80 gramov)
1 proteinski puding (180 gramov, aroma vanilije (ali čokolade)
POSTOPEK:
Sestavine dajte v blender in zmešajte do kremaste strukture.
Zmes razdelite v modelčke za sladoled in postavite v hladilnik za vsaj tri do štiri ure, najbolje pa čez noč.
Sladoled okrasite po svojih željah. Lahko ga na primer posujete ali oblijete s stopljeno čokolado. Nato ga dajte še malo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen.
Uživajte v sladici!
Vir: Instagram / Petra Alpeza (@petralpeza).
Morda vas bo zanimalo tudi:
Smučarski skoki so šport, ki ga Slovenci obožujemo. Kot tudi vse tiste, ki so v tem dobri. Žiga Jelar hkrati gradi uspešno kariero tako v skokih kot v glasbi. Kako je biti uspešen na dveh tako zelo različnih odrih, je smučarski skakalec in glasbeni ustvarjalec Žiga Jelar razkril v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, kjer je Borutu Pahorju med drugim razkril tudi, da ...